Bara LITET Hemligheter…

OK, jag erkänner direkt, här ska inte behöva göras några Pudlar:

Denna blogg handlar INTE BARA om HEMLIGHETER! Den handlar INTE ens MEST om HEMLIGHETER…

Men när man nu redan har en domän som heter hemligheter.nu, och vill ha en blogg på fria fötter, så…

Själv har jag inte så många hemligheter att avslöja – men jag får väl skaffa mig… så att jag kan avslöja dem här… ;-)

Jag kommer att ha kvar min blogg “Ad Lib” på Aftonbladet, dels p g a många trevliga med-bloggare där ;-), dels för att enkelt kunna länka till andra AB-bloggar. Men när jag får ordning på Hemligheter.nu så planerar jag att koncentrera min tid & kraft på den här bloggen. (Håller på att bekanta mig med stilmallen, ska länka etc.)

Jag hoppas att mina besökare ska skriva många Kommentarer, som ibland kanske rentav kan innehålla någon stor eller liten Hemlighet ;-)

Givetvis är ALLA kommentarer välkomna, ÄVEN totalt O-HEMLIGA! :-)

Tyck gärna till! Och läs en Annorlunda “Error 404″: klicka på Archives ovan! ;-)

2 comments ↓

#1 Ad Lib on 08.25.07 at 18:32

Testar utseendet m kommentar…

#2 Antonia on 09.07.07 at 13:59

Hej,
tack för kommentaren, men länken leder tyvärr ingenstans.
Jag är själv vilsen för närvarande, för jag testar båda Passagen och WordPressen, men ändå kvar på AB.
Fast inläggen blir ju det samma i allihopa. Mest besök och kommentar får man på AB. På Passagen fick jag bara 1 enda. Där är de ganska ovilliga att kommentera hos andra. Man kan ju se att det är många som är nyfiken.
Nåja, Metro-bloggen är ju förstås bra för såna som har många besökare.
Ha det gott!

Leave a Comment