Q & A ”Ska jag skilja mig?”

Q:

Min man är en oduglig drömmare, som inte gjort karriär och som inte ens kan ordna en anständig bostad åt oss! Vi bara grälar hela tiden… Aldrig någon romantik eller kramar och myspys, antingen jobbar han eller också är han hemma och då vill han bara ha sex! Nu har jag fått nog av honom och vårt äktenskap, jag vill skiljas men jag är rädd att bli ensam. För, alltså, VEM vill ha en halvgammal sexbarnsmamma…?
Ska jag våga skilja mig och hoppas att jag kan hitta en ny man, eller ska jag skaffa mig en romantisk älskare?
“Missnöjda Frun”

A:

Kära “Missnöjda Frun” – varför inte göra bådadera? Man kan aldrig få för mycket av det goda, eller hur? Friskt vågat är bättre än sträng som brast!

Copyright (c) Ursula, hemligheter.nu

1 comment so far ↓

#1 Bloggblad on 10.02.07 at 21:36

Jag gillar konkreta, konstruktiva råd!

Leave a Comment