Q & A ”Mitt liv är bara mörker…”

Q:

Allt är kaos, min fru kallar mig ett Vandrande Misstag och vill skiljas. Och det vill jag också, för nu står jag inte ut längre! Ungarna är stora nog att flytta hemifrån snart, och sedan grälar hon väl ännu mer gräl på mig… Livet är inte alls som jag ville att det skulle bli! Jag ville bli konstnär och skapa SKULPTURER, av jord och… Jag VET att jag har talangen, men i stället för att SKAPA sliter jag med ett tungt, skitigt och dåligt betalt jobb för att försörja familjen! Jag och min granne skyfflar jord nätterna igenom, och sedan säljer vi den svart till Weibulls, som Planteringsjord. Och några veckor senare är den tillbaka, nergrävd igen, och vi skyfflar upp den igen – det tar ju aldrig slut! Hur 17 ska jag få tid att SKULPTERA?
“Sexuellt svältfödd svartjobbare”

A:

Käre “Sexuellt svältfödd svartjobbare”! Din situation är verkligen beklagansvärd – men det finns hopp!
Först och främst måste du och din granne nischa er och få ett bättre avtal med Weibulls: sälj jorden som Kravmärkt, och döp om den till Under-jord eller något annat som inte finns förut och som ni därför kan ta snuskigt bra betalt för. Tyvärr blir det väl fortsatt nattarbete, eftersom ni jobbar svart – men det blir ju kortare arbetstider när lönsamheten ökar, så du kommer att få tid över till ditt Skapande! Vad beträffar skilsmässan så ger den dig ju möjlighet till en ny, och lyckligare, relation! LYCKA TILL, med ALLT!

Copyright (c) Ursula, hemligheter.nu

5 comments ↓

#1 Monika on 08.31.07 at 18:51

Tack för din kommentar och fråga. Jag kan väl säga som så att jag fått en del besök på min hemsida. Jag har ju skrivit samma inlägg där som på AB än så länge.
Just nu är det alldeles för mycket annat i livet så jag har inte haft tid att jobba något alls med min hemsida. Har en vison i huvudet hur jag vill ha den, men det är ett framtidsprojekt.
Om de tillhör dem som läser min AB-blogg så vet du att jag sällan är ledig. Jobbar jag inte så är det något möte. Är jag ledig försöker jag träffa vänner eller göra nåt annat som fyller på i själen.
Det är svårt att utvärdera vad som hänt egentligen. På Ab har jag sedan deras stora ”strul” sällan över 100 besök om dagen numera. Förut hade jag ofta mellan 300 och 500.
På min privata sida har jag ännu bara haft 280 unika besök totalt sedan jag skaffade den sista april. Så det är nog väldigt svårt att få sin sida känd. Men jag har ju som du sett inget på den ännu. de som varit där verkar mest ha kollat hur jag ser ut (besök i galleriet, framför allt då bilderna på mig)
Jag ska kolla det du skrivit om att samarbeta. Vi hörs!

#2 Monika on 08.31.07 at 18:57

480 ska det stå, inte 280.

#3 Bloggblad on 10.02.07 at 21:35

Annars finns det 10 kg snäckskal som jag ”marknadsför” på min blogg. I stället för att pulvrisera och sälja som potensmedel, kanske det går att förbättra jorden? Vem vet, små krabbor kanske växer fram ur dillen?

#4 Margareth Osju Arverud on 10.18.07 at 16:39

Kikar in här…:) och önskar dig en fin dag.

Hmmm, läser jag inlägget här, jag borde kanske sadla om till jordskyfflare…:)

#5 Badaren on 10.20.07 at 12:59

”Hur ska jag komma ur det här?” Frågar sig ”svartjobbaren”!

Är det då närmast gropen han har störst problem med då?

Eller är det oskrivna avtalet med jord månglaren Weibulls han vill komma ur.

Inte lätt att hjälpa någon som inte kan vara mer konkret!

Leave a Comment