Q & A: Vad är det för fel på Fruntimmer nuförtiden?!?

Q:

Jag förstår mig banne mig inte på Det Täcka Könet! Här gör man allt för att behaga fruntimren: man är begåvad och spirituell, man är trevlig och rolig, man visar sina vackraste sidor och bjuder dem på bilder ur sitt liv, man gör närapå allt för att göra dem nöjda … Man är m.a.o. ett föredöme för varje Sann Gentleman! Men vad får man till tack – jo, gnäll, skäll och klagomål! De bemöter mig Otacksamt, och riktigt O-Täckt, minsann! Vad är det för fel på Fruntimren nuförtiden, egentligen? Vad vill de ha av mig? Räcker det inte med att jag skriver för dem – eller kan de inte läsa???
“Voffor gör dom på detta viset – mot MIG?”

A:

Käre “Voffor gör dom på detta viset – mot MIG?”! Min första undran, efter att ha läst Ditt klagansfulla brev, är : Uttrycker Du Dig klart och entydigt – eller skriver du på dubbla tangentbord? Och inte kan väl EN man ha mer rätt än MÅNGA kvinnor…? (Om han inte är taliban, förstås…) Jag har ju bara Dina ord på hur det föreligger, men de räcker för att få mig att undra: Finns det möjligen anledning för Dig att begrunda det välkända ordspråket ”Som man badar får man ligga”…?

Copyright (c) Ursula, hemligheter.nu

2 comments ↓

#1 Badaren on 12.31.07 at 01:59

Bäste A.

De enkla är oftast det rätta, det enkla svaret på er fråga är… Visst kan en man ha det, så då är det de rätta.

Medan ni begrundar detta klara faktum, vill jag passa på att till önska eder ett synnerligen GOTT NYTT ÅR!

#2 En liten tant on 12.31.07 at 02:39

Ja, jag fattar ingenting men dristar mig till att önska alla som vill ha det ett riktigt Gott Nytt År!

Leave a Comment