Q & A ”Min man blir en fånge!”

Q:

Jag är en 50-årig kvinna som älskar en 65-årig man (vi kan kalla honom Kurt) och han mig, men jag är orolig för framtiden. Han vill att vi ska gifta oss, och jag tänkte säga ja. Men i dag hörde jag på nyheterna att det blir allt fler pensionärer i fängelserna, det verkar som om kriminalitet blivit en ålderssjukdom precis som demens! Själv klarar jag mig väl i minst 15 år till, och jag vill ha en man som bor med MIG, inte i fängelse! Vet ju inte hur snart han hamnar i fängelse, men blotta tanken skrämmer mig! Ska jag bryta med honom nu, innan han blir kriminell?
”Kär men rådvill Eva”

A:

Kära ”Kär men rådvill Eva”! Livet är så oförutsägbart – varför ta ut bekymren i förväg? I bästa fall kan ni få några härliga år tillsammans, med innerlig kärlek, lustfylld kättja och läckert käk! Unna dig den tid ni får – och om du inte dör av chocken när polisen hämtar din pensionärs-man kan du sedan leta efter en ny man som är lika ung som du… Se dock till att Kurt och du inte lever över era tillgångar, vilket skulle kunna påskynda hans fängslande genom ett hos honom hastigt påkommet behov av att råna en bank! Bestäm dig nu, tänk på att om man väntar för länge kan det gotta hinna gå… Lycka till!

Copyright (c) Ursula, hemligheter.nu

7 comments ↓

#1 Badaren on 03.28.08 at 13:10

Varför kallade du honom just för Kurt?

Undrande Badare

#2 Marcus on 03.31.08 at 23:55

Gäller och slå till alltså :-)

Önskar dig en fin tisdag!
varma hälsn

#3 Ursula S. on 04.01.08 at 11:08

Badaren: Vad har du emot Kurt? Det är ju kurt och bra!

Marcus: Just det – den som väntar för länge med att ta nästa steg kan bli stående på ett ben resten av livet! Hoppas du oxå får en fin tisdag (1:a april…)!

#4 Badaren on 04.01.08 at 11:38

Har inget emot honom, undrade bara. :(

Trodde i min enfald att, eftersom du kallade henne Eva, så skulle Adam ligga nära tillhands.

#5 Ursula S. on 04.01.08 at 12:56

Badaren: Nämen i Eden fanns ju inga fängelser – väl…? Fick bara namnet Kurt i fingrarna, kanske en gudomlig ingivelse… Hellre mångfald än enfald, även till priset av en och annan Kurt!

#6 Pumita on 09.13.08 at 22:42

Det var en fängslade historia! ;D

#7 Pumita on 09.13.08 at 22:43

Fängslande menar jag förstås

Leave a Comment