Förlåt förlåt min osynlighet…

Jag har varit osynlig i bloggosfären sedan i julas,  jag har inte ens svarat på kommentarer sedan Lille Julafton (som vi säger här i Skåne).
Detta ber jag så hemskt mycket om ursäkt för – förlåt mig, alla fina, go’a bloggvänner!– men jag har haft svåra kontaktproblem sedan ett par dagar före jul. Ja, det är ju egentligen inte jag personligen utan datorn som haft problem med att få kontakt med Tele2:s mobila nät – men konsekvensen blev ju att jag också fick svårt med kontakten. Ideliga nedkopplingar, efter ibland bara någon minuts signal. Det har varit så vansinnigt frustrerande att jag vissa dagar gett upp helt efter några försök. Och till råga på kontaktproblemet så har jag fått glasögonproblem, som gjort att jag måste sitta med näsan nästan ända intill skärmen – inte riktigt skönt för ryggen, precis…
Men nu ska jag banne mig börja svara på era gamla kommentarer, och läsa era bloggar, i den takt som mitt mobila smalband tillåter! Jag svär inombords, men jag kämpar på – för jag har saknat er, och blir glad över era kommentarer!

1 comment so far ↓

#1 Peace in mind on 01.05.09 at 21:11

Ja, jippi, du är tillbaka. Fick lite ny energi av att se det, själv är jag verkligen i dalande.

Leave a Comment