Har ni sett min blå fjäril?

Har ni lagt märke till den lilla blå fjärilen t.  v. om Hemligheter-adressen uppe i webbläsarens adressfält? Och på fliken som visar Hemligheter-sidan? Snyggt, va’? :-) Nu är det lättare att hitta Hemligheter-sidan, när man som jag (obotligt) alltid har en massa flikar öppna i webbläsar-fönstret!
Mitt mobila smalband krånglar fortfarande
– men just nu har det varit stabilt uppkopplat i mer än en kvart, vilket tillåtit mig att besvara ett par viktiga mail.
Två timmar senare: Jag visste att det var för bra för att vara sant! :-(( Precis efter att jag skrivit att det funkat mer än en kvart, så bröts anslutningen och vad jag än gjorde så var det helt omöjligt att koppla upp mig igen. Bara att vänta, och försöka igen när modemet blinkade till…

Uppdaterat kl 23.50:
Ringde Tele2-supporten igen, och han började köra med de vanliga frågorna och genomgångarna. Bl a att Connection type skulle vara 3G Only – och sedan började deet plötsligt tuta upptaget! När jag åter kunde koppla upp mig och kolla under Settings så såg jag att det stod på 3G Only – och ändrade till 3G Preferred som jag hade tidigare, innan Supporten sa till mig att ändra det. Och nu blir det inte lika täta avbrott – bättre med långsammare GPRS-signal än totalt avbrott!
Och nu ska jag försöka betala mina räkningar via InternetBanken – något som efter 6 timmar fortfarande inte lyckats, p.g.a. avbrott just när jag skulle godkänna betalningarna. Sedan har jag varit tvungen att logga in igen, och fylla i alla betalningarna igen… (Tur att jag bokför dem i Excel först, och sedan kan Kopiera och Klistra in…)
Nu har jag loggats ut från banken igen! Tele2 – släng dig i väggen!

3 comments ↓

#1 Peace in mind on 01.27.09 at 19:21

Gillar din blå fjäril, och springer in o kollar…så fort det där jävla skitmodemet släpper igenom några rader…

#2 Shirouz on 01.31.09 at 14:20

Jupp, jag ser den blå fjärilen också på min sida, på blogrollen eller vad sjutton det nu heter… Ett rackarns modem det där, det borde få gå i modem-skola och lära sig att uppföra sig! Och, som svar (i fall du inte orkar scrolla på mina sidor) det är nog trädgårdsnattviolen jag pratar om. Jag skickade efter massor med frö från Impecta (tror jag att det hette) och där fanns gamla trädgårdsfrön att köpa.
Ha det gott nu och lycka till med modemet!

#3 stella sweden on 02.03.09 at 14:16

Me tooo! Ser den som ligger allra överst nu på min blogg den lyser så fint där vet du U jag har INTE haft några modemproblem däremot andra livskrävande saker att pyssla med så besöken har uteblivit…men nu är jag tillbaks! Juhupp!

Leave a Comment