Mobila smalbandet bättre, och själv är jag en förkyld tiger…

Nu är mitt mobila smalband litet bättre, tack vare en förlängningskabel till modemet som jag fick av min datadoktor. Måtte bättringen vara bestående!
Själv är jag förkyld och på barnsligt humör, så jag har lagt in en livlig liten tiger som alla kan leka med, i högerspalten. Och om man klickar på ”more”-knappen, så hittar man en köttbit som man kan ge till tigern.
Hittade en fladdermus också, och en häst och en leklysten valp, och en söt liten kattunge att mata och leka med – men jag känner mig nog mer som en tiger.
Nu ska jag bloggvandra, och hälsa på hos bloggvänner som smalbandet tvingat mig att försumma. Ha en skön söndag, alla! :-)

3 comments ↓

#1 stella sweden on 02.03.09 at 14:20

…söta urssa nu har jag klappat dig OCH tigern så att du blir frisk U kan ge dig ut på fler bloggrundor för du skriver så fina kommentarer…U så väntar jag på en fortsättning av en viss resa du påbörjade…men känn ingen press jag har ALL tid i världen…

Puss!

#2 Shirouz on 02.04.09 at 10:24

Hej Ursula,
jag klipper in mitt svar så du slipper att scrolla för att hitta det.
Nej, jag har ju aldrig prövat Pernod, men det kanske jag skulle ta och göra?
Det är inte alls omöjligt jag är en Pernodmänniska, och ja, jag har märkt likheter med mellan dig och mig, det är bara så coolt! :)
Hm, vet du, när jag läste det här så hörde jag Kim Larsen sjunga i bakhuvudet ”Og den lille Pernod…” Från vilken låt den raden kommer vet jag inte, men om både du och Kim Larsen rekommenderar det så borde det smaka gott :)
Härligt, jag ser fram mot nya inlägg på din sida, ha det gott! :)

#3 Len on 02.04.09 at 17:23

Krya på dig! Pernod är kanske bra, kanske inte. Det är i alla händelser gott…
L

Leave a Comment