Mitt smalband hos doktorn – nu funkar det som det skall!

Var hos min datadoktor i går, med min dator och mitt mobila smalband. Efter en kort bättring lade det nämligen av totalt, kort efter mitt förra inlägg. Jag började undra om det var fel på datorn, och Tele2-supporten trodde att det kunde vara fel på själva modemet…
Men gissa var felet fanns – jo i kabeln mellan datorn och modemet! Det var glapp i USB-kontakten, så när min datadoktor provade med en annan USB-kabel så funkade det! Stabilt lyste den lilla indikatorn på modemet, medan vi fikade, och har så gjort hela morgonen nu!
Jag hoppas verkligen att detta är mitt sista inlägg om mitt mobila smalband, som de senaste veckorna snarast varit ett radband, med små kulor av kontakt och sedan långa mellanrum utan innehåll… :-( Ni är säkert nästan lika trötta på mina smalbandsproblem som jag varit – nu får det banne mig se till att funka i fortsättningen!

3 comments ↓

#1 Shirouz on 02.09.09 at 10:32

Som Gert Fylking brukade säga ”ÄNTLIGEN!!!” och som jag brukar säga ”HURRA!!!”
Välkommen tillbaka :)

#2 Ursula S. on 02.09.09 at 11:01

JA! Och Tack, och Tack – jag har varit så vansinnigt frustrerad över att inte kunna göra bloggbesök som jag velat! Huka er, för nu kommer jag snart! ;-)

#3 Len on 03.16.09 at 10:07

Det är som om en propp lossnat när man bemästrat ett problem i datorn. Nu väntar vi på nya reflektioner.

Leave a Comment