”Man On Wire” i repris idag kl 12.00 (SVT1) – unna dig att se den!

Se den spännande, Oscarsbelönade dokumentären om Philippe Petit och hans fantastiska dröm om att en dag dansa på lina mellan  World Trade Center´s båda tvillingtorn – de torn som ödelades totalt den 11 september 26 år senare, när två stora jetplan flögs in i dem.
Tack till min bloggkompis Susanne, som i sin kommentar till mitt förra inlägg (om Petit och tvillingtornen) uppmärksammade att den sevärda dokumentärfilmen sänds igen vid lunchtid i dag: kl 12.00 – 13.30 – yipeeee!!!

2 comments ↓

#1 Susanne on 09.13.10 at 19:07

Jäpp, jag såg den! Och tyckte om den!

#2 Agneta on 09.15.10 at 01:25

Nix, jag minns inte reaktionerna i Frankrike på bravaden, det var ju så länge sedan. Jag minns att jag hörde det på nyheterna, sedan minns jag inte mer.
Och filmen har jag inte sett.

Leave a Comment