…utan att passera GÅ?

Råkade höra en tyst konversation på Yangtorp häromdagen:

Den trötta besökaren fick genast svar av ett ännu tröttare lejon, som ännu inte visste att munkens överklagan inte fick Tingsrätten att ändra sitt beslut om kvarstad och konkursförvaltarens övertagande av alla aktier, eftersom rätten bedömde att ”sabotagerisk föreligger”.

Ibland säger en bild mer än tusen ord – så dock inte de här bilderna, utan betraktarens egen fantasi får själv tänka sig vilka ord som kan passa bilden. Ovan ser ni vad jag själv genast kom att tänka…

Den som vill läsa kalla fakta kan hitta det på civilekonom Johan Schlasbergs site, som uppdateras löpande, och i Skånska Dagbladet, som bevakat Yangtorp länge och väl.

2 comments ↓

#1 Agneta on 09.07.11 at 02:52

Det verkar vara en seg följetong. Men tydligen kan man fortfarande besöka stället. Finns det några aktiviteter kvar?

#2 Ursula S. on 09.07.11 at 12:21

Hej Agneta! Ja, restaurangen har i a f öppet, men de har inget utskänkningstillstånd längre (eftersom Bongart i vintras trixade och bildade nya bolag för att försöka få kontroll över Yangtorp igen). Men nu har ju konkursförvaltaren alla A-aktier i det nya bolaget som Bongart bildade i vintras, och bolaget är belagt med kvarstad, för mark/fastigheter lär ha sålts sedan Yangtorp försattes i konkurs (aja baja, strängt förbjudet!!!). Att det är så segdraget beror ju på Bongarts avancerade bolagstrixande, plus hans ständiga överklaganden.
Är du kvar i Sverige? Eller vill Viveka och Lasse dit?
Hoppas det är bättre väder i Paris än här, där det är kallt, blåsigt och regnigt!
Roligt att höra från dig – kram!

Leave a Comment