”Alla bra karlar är upptagna!”

… klagade en väninna nyligen.
Ja, kanske det – men betänk hur många fler usla, urtråkiga, elaka och ogina karlar som – tursamt nog – faktiskt också är upptagna! Att de är upptagna av en annan kvinna befriar dig från att betrakta dem som tänkbara partners.
Och skulle en trevlig, gift man visa amoröst intresse för dig, så håll i minnet att det visar en viktig sak om honom: han är inte att lita på! Antingen vill han ha en liten (eller lång) affär, eller också behöver han en bogserbåt som drar honom ut ur äktenskapet – och när han väl är fri behöver han ingen bogserbåt längre, nej, då vill han förmodligen ha en segelbåt…

4 comments ↓

#1 Shirouz on 09.01.13 at 08:55

Jo men visst är det så! Det ska man inte glömma, att en hel del mindre trevliga exemplar slipper man också. Folk som är i förhållanden och inte gör slut på ett innan de går vidare tycker jag är ett jäkla otyg. Det är inte schysst mot någon inblandad och visar på en dålig människosyn.

#2 Ursula S. on 09.01.13 at 14:22

Hej, Shirouz! :-)
Att vänsterprassa är inte bara oschysst och dålig människosyn, det är dessutom djupt egoistiskt, usligt fegt och ynkligt falskt! En alltför vanlig manlig lösning på ett hel- eller halvdåligt äktenskap. Kvinnor brukar vara mkt bättre på att avsluta ett kapitel innan de påbörjar ett nytt, det visar all statistik!

#3 Kalle Byx on 09.02.13 at 15:16

Bra kvinna reder sig själv.

#4 Agneta on 09.11.13 at 23:38

Jamen prinsen då, han på den vite springaren !
Håll i er !

Leave a Comment