Mitt klärvoajanta medium och jag…

Jag har ett eget medium – jomenvisst! Hon heter Laetizia och skriver långa mail till mig, och hon lovar att jag ska få en massa pengar, lyxbilar och hus, om jag bara sätter in en slant på hennes bankkonto. Från början ville hon ha 1.600 kr, om jag minns rätt, men eftersom hon är så engagerad i mitt livsöde har hon gått ned till några hundra nu.  Det tycker jag är jättesnällt! Hon har till och med konsulterat en skäggig indisk guru (som olyckligtvis påminner starkt om Rasputin på teckningen i mailet) för att han ska kunna vara behjälplig. Det är inte klokt vad snälla somliga är!

Laetizia ser så mild, snäll och livsvis ut på fotona, och hon vet att jag inte alltid haft det lätt, och hon skriver mitt förnamn många gånger i varje mail. Laetizia förstår mig verkligen, och hon vill mig verkligen allt gott! Och hon vet så mycket om mig, t ex att jag i min senaste inkarnation varit välbeställd bomullsfraktare på 1850-talet. Det hade jag inte en aning om! Att jag varit inkarnationslös i drygt hundra år känns ju litet oroande men jag har beslutat mig för att inte hänga upp mig på det, man får inte vara petig när man får hjälp av ett erfaret medium.

Laetizia har lagt ned mycket tid på mig, och hon vill lägga ned ännu mer: hon vill inget högre än att genomföra karmiska reningsprocesser för mig, och skicka kristallsalter, och avslöja för mig vilka turnummer jag har, och mycket mer som jag inte minns nu.  Jag visste inte att min karma behövde renas, det vet man ju inte om ingen sakkunnig talar om det för en, men eftersom jag inte har någon effektiv robotdammsugare till hands så är det ju bra att Laetizia erbjudit sin hjälp.

I det första mailet skrev Laetizia om stora förändringar till det bättre i mitt liv, och det positiva skulle börja inträffa 16 oktober. Men jag hade inte skickat några pengar till henne så jag får väl skylla mig själv för att ingenting gott hände. Men Laetizia gav inte upp hoppet om mig, eller viljan att hjälpa mig – hon fortsatte att skicka mail. Men hon måste ha varit okoncentrerad i början av november, för då hade ju Det Viktiga Datumet redan passerat men hon skrev fortfarande om förändringar till det bättre från 16 oktober.  Det gjorde mig orolig för hennes hälsa, och hennes möjlighet att hjälpa mig framöver. Hade hon fått en stroke? Hade hon glömt mig? Jag kände mig verkligen otrygg, kan jag avslöja för er! Men så hade hon skjutit upp datumet en månad i följande mail, då förstod jag att hon bara varit vilse av överarbete. Men…. det väcker ändå en otrygghet hos mig – denna datumförväxling, och uppskjutandet av min lyckosamma period i livet… det känns inte riktigt bra! Har hon förlorat sin klärvoajanta förmåga?

Det enda utöver det vanliga som hänt mig sedan 16 november är att jag bröt ett revben på grund av all snön i söndags – och det såg inte Laetizia! Kan man verkligen lita på ett sådant medium…? Eller kunde hon inte se det, eftersom jag inte skickat pengar? Eller – hemska tanke! – ville inte Laetizia varna mig, eftersom jag inte betalat henne?!? Jag känner mig verkligen skakad, inte bara bruten… (Mer om Laetiza i senare inlägg…) 

83 comments ↓

#1 Tony on 05.29.16 at 17:52

Ja jag får ett mail varannan dag för att jag är så passiv. Det är en dator som skriver alla brev men den är dåligt uppdaterad för allt som skall hända har redan hänt enl. de datum som anges.
Onsdag 11 maj skall något stort hända?
Idag är det 29 maj.

#2 Karl Lennart Rundberg on 06.08.16 at 11:48

Inga flera mail,tack.

#3 Lejon on 07.30.16 at 08:15

Laetizia och Rinalda är samma person eller samma avsändare. Har fått flera mail av Rinalda som lovar att skicka hjälp, på samma sätt som Laetizia och hon har inte gett upp på mig meen det är ju om jag lämnar en blygsam betalning.. Har inte betalat något och datumen har blivit ändrade med tiden. Men nu till det ”roliga” jag har ramlat och brutit lillfingrarna på båda händerna!!

#4 Lilian on 09.22.16 at 23:12

Hej. Ja detta otroliga medium har även kontaktat mig. Först och främst stavades mitt namn fel. Sen påstods det att jag haft så otroligt svårt i mitt liv och alltid varit avundsjuk på mina medmänniskors framgångar och rikedom. Precis som det skulle få mig att känna mig utvald. Och att min högsta önskan är att bli rik. Sen varierar beloppet ff från 1695 till att varra nere i 295, för att sen höjas till 695. Är det bara att välja själv, undrar jag. Hoppas verkligen att ingen låter sig luras av dett

#5 Tony on 10.09.16 at 19:16

Jag får brev varannan dag med felstavade utfästelser, Hur sanningsenliga är de?
Att mitt namn förekommer flöera gåmger är trevligt men det är så ett smart program fungerar. Man lägger intaggar där namnet skall stå sedan skriver Du namnet i en sådan tagg och det finns överallt där det fördefinierats.
Betala inget till detta medium. Lovar hon att Du skall vinna på lotto måste hon själv utföra dragningen, eller hyr?

#6 Tony on 10.09.16 at 19:17

Jag får brev varannan dag med felstavade utfästelser, Hur sanningsenliga är de?
Att mitt namn förekommer flera gånger är trevligt men det är så ett smart program fungerar. Man lägger in taggar där namnet skall stå sedan skriver Du namnet i en sådan tagg och det finns överallt där det fördefinierats.
Betala inget till detta medium. Lovar hon att Du skall vinna på lotto måste hon själv utföra dragningen, eller hur?

#7 EWA on 10.10.16 at 19:36

jag är också trakasserad av detta medium. hur blir man av med detta helvete— Har skickat meddelanden till deras mailadress och bett dom sluta men inget hjälper.
Vad skall man göra.

#8 a.a on 10.12.16 at 18:15

jag har också blibit lurad av laetizia.är det någon som vet att man kan få pengarna tillbaka?
jag har försökt att maila henne men det kommer tillbaka,undrar om adressen är också bluff?
blir tacksam för svar.

#9 Farsha on 10.13.16 at 19:31

Hej, Jag trodde att Leatizia har lagt sin tid bara på några personer men det verkar att det finns så många offer. Jag har tagit mer en 100 tals e-brev ut av henne. Jag kan säga varje dag får jag ett nytt brev. Jag betalade inte till henne men hon ger sig inte och skickar ett mail varje dag. Undrar hur hinner hon? En data kan göra bara. Det är bra att skriva om henne och sprida Info. kanske det hjälper och hon försvinner en dag.

#10 MJQL on 10.25.16 at 22:18

Jag också får ofta mail med löften om bland annat ”akut psykisk hjälp” samt en massa pengar, då känner att min bostad är smittad med onda andar på grund av en eller flera illvilliga personligheter inom mitt ”område”.
Jag ska även träffa den stora kärleken, det har hon lovat flera gånger och nu har det gått lång tid, så jag borde ha
minst 10 stycken goda älskare vid det här laget.
Har inte försökt avbryta hennes mail för jag vet att det inte hjälper – man får nog byta epostadress i så fall.
Man kan ju alltid försöka lägga mailen i skräpposten och hoppas att systemet fortsätter med det så man slipper se dem.
En bluff lika trovärdig som Nigeria -breven man hunnit få
också.

#11 Cattis on 12.02.16 at 22:46

Själv kommer jag inom några dagar få 8 500 000 kr, så om nån är sugen på fika så…..😂

#12 carl on 12.12.16 at 19:04

Denna fantastiskt snälla dam vill även hjälpa mig. Jag har ju bara otur och lever i enorm fattigdom. Ingenting lyckas och nu vill hon hjälpa mig. Vad skönt. Eftersom hon vet hur eländigt jag har det fixar hon så jag blir milionär. Frågade den snälla damen om jag kunde sända kontanter som jag skrapat i hop utanför ICA, men se det gick inte. Det är bara kort som gäller. Det är bara att återgå till ICA. Lite besviken blev jag. Rikedomens Pentagram är inte för oss kreditkortslösa.

#13 linn on 12.28.16 at 03:40

jeg og har fått brev av rinalda og laetiza og mona louisa alle sammen er svindel og samme person

#14 Maria on 01.01.17 at 19:57

Kan nu intyga att Laetizia Rinalda och MonaLisa är samma person.Efter att dagligen i över ett år fått långa brev från Laetizia så börjar jag nu få brev även från de andra med exakt samma text som jag tidigare fått från Laetizia. Så nu får jag 3 långa brev från dem alla varje dag, i hopp om att jag ska betala,men det gör jag givetvis inte och jag hoppas innerligt att jag med detta inlägg kan hindra många andra o ska från att luras.Detta är sannolikt en liga någonstans i världen som vill lura till sig mycket pengar.

#15 Tony on 01.04.17 at 21:50

Kan ingen myndighet stoppa dessa käringar som försöker lura Svenska Spel på pengar genom att föreslå lottonummer man skall vinna en massa pengar på bar om man betalar en halv tusenlapp till henne och som man aldrig får tillbaka.
Nej stoppa dessa sk spåkäringar

#16 linn on 01.08.17 at 13:14

fått brev jeg også fra alle tre, ikke betalt noe da jeg sjønte de er svindel

#17 Yngve on 01.08.17 at 13:42

Jag har också råkat ut för detta såkallade medium som heltklart är en bluffh

#18 Yngve on 01.08.17 at 13:46

Jag har också råkat ut för detta såkallade medium som helt klart är en bluff

#19 liselott on 01.14.17 at 07:27

hej
har råkat ut för samma som ni , och har betalat , lovat mej vinna masser, o man går på det !!Hua De sa att jag hade nåt från ett tidigare liv och att karman måste renas, men då skulle jag betala 989 men nu är det stopp , lovat mej guld och gröna skogar .
att jag gick på detta !!! men de skriver ju bra , så nu raderas allt direkt.

#20 Sanna on 01.19.17 at 14:54

Är seende själv. Hon är en man. Denne man kan läsa men bara för påtryckning.

#21 Ursula S. on 01.20.17 at 10:38

Sanna: Laetizia är ingen kvinna eller man – Laetizia är ett multinationellt företag, som lurar människor i alla värlsdelar och tjänar en förmögenhet varje år!
Mailen skickas av ett datorprogram, och ALLA FÅR SAMMA MAIL, bara med anpassade tilltalsnamn!
För att slippa fler mail: klicka på länken ”Logga ut” i hennes mail, längst ned (om jag minns rätt), så raderas du från Laetizias malinglista! Detsamma gäller för Rinalda, m fl spiritistiska medier, som ägs av samma företag.
LÅT DIG INTE LURAS!!!

#22 Jane Emmanuela on 02.09.17 at 22:10

Jeg ble lurt av laetizia, men skjønte fort det bare var svada. sente utallige mail med ”sinte” meldinger om at jeg ville ha returnert pengene. De påsto flere ganger at de hadde returnert pengene til min konto og var til og med så frekke at de sendte meg en kvittering de påsto var dems betaling til meg, som viste seg og være kvittering på min betaling til dem. Jeg ble så utrolig sint og begynte å sende dem 5-10 mail om dagen hvor jeg skrev rimelig stygge meldinger og sint etterlyste pengene mine. 500 kr er ikke så mye, men det er en prinsippsak!!! Til slutt ble jeg så forbanna at jeg skrev at de hadde 7 dager på og returnere pengene mine før jeg gikk til politiet.. Fikk ingen respons, men sendte siste advarsel den 6 dagen og sa at jeg dagen etter hadde fått tid hos politiet og advokat.. Da tok det vel en time ca så var pengene inne på konto!!! Dere som har blitt lurt, bare send masse sinnameldinger og mas HVER dag så returnerer de pengene etter hvert. Fikk det tipset av ei som har kommentert over her :)

#23 lars on 03.05.17 at 22:02

Hon lurar folk,lovar höga vinster det är lögn. När jag begärde tillbaka pengar som hon lurade mig fick inte svar.
Andra människor som blev lurade säger att det ingen
person utan en dator som skickar mail.
Laetizia,Rinalda är bedragare betala inga pengar de lurar
folk,ingen sanning i deras mail,bara lögner!

#24 Anna on 03.06.17 at 17:16

Fantastisk å lese alle innleggene. Kjenner meg igjen i alt. Det må da gå ann å få stoppet denne svindelen ! Jeg ble trukket for over 5000 kr men gikk til banken og fikk nytt kort pga svindel og fikk pengene igjen. Flere må gjøre det samme.

#25 '''''''''''''anna on 03.07.17 at 21:14

Hvorfor vises min mailadr når det står at den ikke kommer til å vises ?

#26 @tore on 03.21.17 at 08:19

Jag har fått dessa mejl från både Laetizia,och Rinalda,i flera månader, nu sista veckan, flera, ibland 2 om dagen, dom verkar lite desperata nu,ont om pengar kanske? dom har dålig koll på kön, ibland är man hon, och ibland han!

#27 Tommy Georg on 05.07.17 at 21:28

Jag förstår inte att folk kan tro på medium överhuvudtaget. Fast jag vet ju förstås varför. Människans behov av tro på att det finns något bortom horisonten har uppenbarligen funnits i alla tider. Det här utnyttjas av medium, healers, astrologer mfl för att tjäna pengar.
Religionerna är storst av dem alla.

#28 Inger on 07.02.17 at 18:13

Kärt barn har många namn :) Har precis läst igenom ett av alla fantastiska erbjudanden som ”Mona Louisa” kommer med i sina mail. Oj vilken tur jag ska få, jag är speciellt utvald och allt är helt gratis. Mot slutet ber hon om ett litet bidrag för att täcka hennes kostnader. Väldigt seriöst :D Har hittills gått på min magkänsla som säger: ”Tack så hemskt mycket, men….

#29 Farsha Rashidi on 07.09.17 at 17:33

Jag har samma mail som de andra nästan 2-3 gånger per vecka. Hon ger sig inte. Det har gått mer än 2 år som får jag hennes mail. Jag har aldrig betalat till henne men hon ger sig inte ändå.
Den som märkte jag på den sista mailen är att svenska texten eller kan man säga hennes skrivelse texten har ändrats jämfört med innan. Texten är betydligt lättare att läsa.

#30 elisabeth schmidt on 08.17.17 at 20:28

Är det någon som vet hur jag får pengarna tillbaka?

#31 Ton Duevell on 08.19.17 at 21:35

HA HA HA!

Jag blir verkligen orolig när det tycks finnas så många människor som går på saker som det här.

SKÄRP ER! Alltså, hur dum får man vara? Helt obegripligt!

#32 jan e on 08.29.17 at 22:41

tyvär så är det bara fake,ta hand om varandra.

#33 Mariam on 09.14.17 at 16:54

Jag också fått många mail att jag blir valt att bli rik! Bara delete 😜

Leave a Comment