Mer om Laetizia, mitt klärvoajanta medium…

Mitt eget spiritistiska medium, Laetizia, ger verkligen inte upp om mig, hon vill absolut  hjälpa mig till ett bättre och rikare liv! Men hon har ju så himla mycket att göra, för så himla många! Enbart här på min blogg har jag fått kommentarer från två kvinnor som även de fått mail från Laetizia – och om man betänker att bloggen inte har så värst många besökare så höftar jag till med att ca 5 procent av mina besökare har fått mail från Laetizia. Överfört till ett större sammanhang så skulle det motsvara ca 500.000 personer enbart i Sverige! För att inte tala om resten av den webbanslutna världen… Nu kan man naturligtvis inte göra statistik på så väldigt lösa grunder, det är inte ens statistik utan bara en tankelek baserad på icke-statistiska grunder – men jag vill bara sätta in Laetizias spiritistiska prestationer i ett litet större sammanhang än Hemligheter.nu.

I går skrev Laetizia till mig att ”…natten mellan den Onsdag 25 November 2015 och den Torsdag 26 November 2015 rubbades din sömn grundligt av en mycket intensiv dröm, Ursula. Ditt ”andra” andliga tillstånd genomsyrades av en enastående känsla av absolut frid och ro. Denna känsla åtföljdes av uppdykandet av de 6 Avslöjande Siffrorna som står i detta meddelande.”

Jag sov ostörd hela natten, som jag brukar göra, och minns ingen dröm alls, dessvärre. När jag slumrade till en stund på eftermiddagen ett par dagar senare drömde jag däremot en stark och mycket minnesvärd dröm om att jag längtade intensivt efter ett hårdkokt ägg! Jag genomsyrades definitivt inte av absolut frid och ro, min längtan efter ett kokt ägg var snarare snudd på störande och besvärande!  HUR kan Laetizia ha sett så FEL?!?

Längst ned i sitt lååånga mail skriver Laetizia til mig: ”Men det mest otroliga är det som kommer!… För denna samling Siffror som är nära förbundna med varandra representerar ”Pengar”! Faktum är att det är summan som du bör inkassera på ditt personkonto!… Den uppgår till 97 215,15 SEK! Varken mer eller mindre. Och den är din, Ursula!”

Så besviken jag blev! Tidigare har ju Laetizia lovat mig lyxbilar, hus och en massa pengar, så jag väntar mig ju faktiskt mer än futtiga 97 215,15 SEK.! Och jag blir förstås snuvad på de 15 örena, som rundas av nedåt…

Jag är väääldigt frestad att maila till Laetizia att ”Hörru, Laetizia, om du skickar mig din Magiska Hjälp Till Rikedom utan att jag betalar först, så får du hälften av pengarna som ska komma till mig! Det är väl en schysst deal?” 

Men jag vill inte distrahera Laetizia i hennes syner, och jag vill veta hur lång tid det tar innan hon ger upp hoppet om mig… Mer om Laetizia inom en snar framtid – och det är ingen spådom, det är en förutsägelse…😊  Stort tack till er som berättar om era erfarenheter av Laetizia, det uppskattar jag mycket!

140 comments ↓

#1 Jo on 07.25.16 at 14:12

Eftersom jag imorse fann andra som försöker värja sig mot Laetizias ”utsträckta hand” och som skulle vilja polisanmäla, har jag nu gjort ”rundan”

1. Polisanmäla? Nej, går inte för att få pengarna tillbaka, då mitt köp är av arten civilrättslig. Man kan ev. istället anmäla det hot och den skada hon gör i form av annat en en person.

2. Hallå konsument 0771 525525 här kan man göra en anmälan anonymt så att inte andra köper hennes tjänst. Men ingen personlig hjälp står att finna.

3. samt mitt försäkringsbolag..

Det går ej att polisanmäla för brutet avtal. Jag har skrivit till Latizia och sagt att jag kommer lägga ut på nätet samtliga 10 brev jag otroligt nog har köpt. Men på de e-adresserna hon uppger har jag inte fått något svar. Vi kan som grupp gå ihop och se vad summan av förluster uppgår till och anlita en jurist men det belopp jag handlat för dvs ca 5000kr understiger vad mitt rättskydd gäller för och ska överstiga 22 000 o det fall de ens ska titta på det, (samt inget som gäller vid ett ev. Bildande av grupp.
Finns det fler som vill bilda en grupp för att värja sig tveka inte att kontakta mig: joanwinds@gmail.com

#2 Ursula S. on 07.25.16 at 16:13

Nej, Jonna, tänk inte på dig själv som ett ”fånigt litet byte” – du är drabbad av skickliga och samvetslösa skurkar, som använder Internet för att lura pengar av ärliga människor – över hela världen!

Läs kommentaren från Juliet här ovan! Hon skrev hit i juni – och hon lyckades faktiskt få tillbaka pengarna:
”Jeg skrev hverdag og krevde å få pengene tilbake og fikk omsider tilbake betalt.
Ikke gi opp, men bare bombardere de med brev og krev pengene tilbake.
Det nytter å ikke gi opp.”

Lycka till, Jonna – och alla andra som blivit lurade på pengar och inte fått tillbaka något!
Jag håller tummarna för er allesammans!

#3 Ingegerd on 07.29.16 at 11:29

Jag har också fått brev av Laetizia. Jag bor i Finland. Sju stycken tillsvidare. Jag har inte ännu gett henne pengar. Jag har skrivit till henne att hon ä mycket negativ, mitt liv har inte varit så dåligt. Jag är 62 år gammal. Började må dåligt av den sorgliga texten om ständiga misslyckanden. Hon bjuder också pengar, 74.000 euro. För den summan kan man inte ens köpa en enrummare i Helsingfors. Lever man bara upp pengarna är det naturligtvis mycket.

#4 Jo on 07.30.16 at 20:01

Jab har upplevt Versailles Med en viss prince som bodde I ett mkt vackert hus nära det stora slottet, ) Oscar Wilde har även han bebott huset). En stark man, vacker han med möter jag där. En vecka senare finner man honom död p en ö långt bort.
Nu har jag fått detta förslag från Laetizia och känner att holistisk lägger ett riktigt ansvar på mina axlar. Jag har sannerligen inte mkt till sekiner till övers och om någon läst mina två insändare på detta forum. Ber jag om lite hjälp. Jag har aldrig yppat det minsta till Laetizia annat än mina födelse data. Därför är jag minst sagt lite chockad, vilket är mkt ovanligt för att vara jag. Söker därför ert stöd om ag får be och både era pos/neg synpunkter åt bådas håll. PS Eleonor är ett alias Eleonor, oavsett ditt beslut,
så måste ditt svar nå mig inom 13 dagar…
Efter detta datum kommer en fantastisk ”Skatt”
att gå förlorad för evigt!…

Ja, Eleonor,

Jag vet att detta meddelande säkert förvånar dig, men så är dt:

jag har fått uppdraget att ge dig en ”Mystisk Skatt” som kan vara din inom 13 dagar!

Naturligtvis kan detta verka konstigt, för att inte säga galet, men återigen, detta är mycket allvarligt. Såpass allvarligt att det kan förändra ditt liv helt och hållet…

Föreställ dig ett liv utan oro för dagliga problem. Ett liv utan några pengaproblem. Ett liv som du drömt om sedan så länge nu, utan att kunna tro på det helt… För att nå det skulle du behöva vinna den stora potten i pengaspel eller att Försynen ger dig en ojämförbar tur.

Ja, den här gången kan du tro det
för det är du som kan motta denna ovärderliga ”Skatt” !

Eleonor, din förvåning är helt normal och jag förstår dina tvivel.. Av denna anledning kommer jag att ge dig formella bevis i detta brev, som visar, utan några oklarheter alls, att du är den person som ska ha denna fantastiska ”skatt”…

Jag hade ett möte kl. 14 i Versailles med vänner, för att se en privat utställning i det stora kungliga kapellet. Jag hade aldrig besökt Versailles tidigare; denna plats är verkligen vacker…

Efter en timmes besök, föreslog en vän till mig som är journalist, att vi skulle besöka den magnifika paviljongen Petit Trianon.

Under några minuter, lät jag mina tankar vandra fritt, medan jag närmade mig de majestätiska dörrarna av byggnaden. Jag märkte knappt några män på sidorna, som var klädda i tidsenliga dräkter från revolutionen. Jag trodde att de var där för inspelningen av en film, vilket inte är ovanligt på historiska platser…

En av dessa män kallade även på mig, men jag svarade inte. Mitt sinne var helt fokuserat på de stora dörrarna som jag kom närmare. Jag var inte mer än trettio meter från dem när jag plötsligt stannade…

Framför mig, bara några steg bort, hände något extraordinärt…

Långsamt, förvandlades det jag först trott var effekten av bländning från solen, till en fantastisk syn:

En kvinna rikt klädd som i det kungliga hovet av 17-hundratalet, och som bar påkostade smycken, stod framför mig. Jag kämpade för att inte visa en rysning av oro även om jag i mitt yrke ofta konfronteras med en massa saker som man inte kan förklara…
Innan jag kunde reagera, talade kvinnan, som var mellan 30 och 40 år av mycket ädelt utseende, men som såg oändligt ledsen ut, med en stark tysk brytning:

”Var inte rädd, Laetizia, du har inget att frukta från mig och jag vill dig ingen skada. Jag är Maria Antonia Josepha Johana von Habsburg-Lothringen, drottning av Frankrike som dödades under revolutionen… Mer känd som Marie Antoinette.”

När jag hörde detta, neg jag för att markera min respekt. Det var då att hon närmade mig och lade sin hand på min axel. Märkligt, kände jag att trycket av hennes handen på min axel som om hon var en människa av kött och blod.

”Stå upp, Laetizia, det är länge sedan jag inte är drottning längre. Du känner mig och du vet om mitt tragiska öde. I över två århundraden, har jag återvänt till detta slott som var en symbol för min makt och min rang. Och jag kommer alltid till denna trädgård som jag älskade så mycket. Min själ spökar denna plats som jag tänkte på när jag var en fånge i Conciergerie i Louvren, mitt fängelse, och väntar på min död… Du måste hjälpa mig att hitta resten av min själ, min död var alltför våldsam… ”

Hon stannade några långa sekunder vid omnämnandet av detta smärtsamma minne som över två århundraden inte hade raderat hennes känslor av plåga… Sedan fortsatte hon:

« Laetizia , jag ber jag dig att hitta Eleonor för att ge henne min mest värdefulla ”Skatt”, så att denna person ska kunna uppleva all lycka och berömmelse som var mina. ”…

Eleonor, jag förstår att ditt ödes lycka och rikedom just hade förseglats denna eftermiddag genom detta fantastiska möte ut ur tiden, med drottning Marie Antoinette!…

”Den här personen endast ska få denna gåva. Eftersom mitt Öde är kopplat till hennes, mycket mer än hon tror, och eftersom det av någon anledning är förbjudet att avslöja för dig, om jag inte vill dömas till att vandra för evigt i limbo… Om hon accepterar det nu, då kommer min andliga skulden lyftas, och min själ äntligen finna frid och jag skulle äntligen kunna somna för evigt i fred… Och för Eleonor kommer det att bli ett liv i ära, stor glädje och rikedom för henne…”

Sedan tittade spöket av denna stora drottning på mig, beende:

”Du bör veta att jag plågas varje natt av mina bödlar som försöker stjäla min dyrbara ”Skatt”. Jag är trött på att vänta sedan så många år, Laetizia, och du måste agera snabbt eftersom min styrka lämnar mig och jag kan inte behålla denna skatt mycket längre. Det handlar om min själs frid och Eleonor’s framtid

Allt beror på dig, Laetizia, för min botgöring är stor och varje dag återupplever jag min martyrskap. Du är den enda person som kan kontakta Eleonor för att berätta om min smärta och hennes makt i att stoppa förbannelsen som håller mig kvar i denna plats. Kontakta henne snabbt och berätta om denna ”Skatt”. Be henne acceptera min present, så att jag äntligen ska kunna bli fri och så att hon ska kunna uppleva ett liv fyllt av rikedom och glädje. ”.

Sedan, helt plötsligt, försvann uppenbarelsen av den stora drottningen under några sekunder innan den dök upp igen inför mig. Hon höll en rulle i sin hand. Hon tittade på mig i förtvivlan och gav mig pergamentet som hon höll, och sade:

”Skynda dig och hitta Eleonor. Jag kan inte stå ut mer och om du inte ger över min ”Skatt” inom 13 dagar, kommer jag aldrig att kunna vila. Du måste ge över detta personliga meddelande för hon endast kan befria mig. Skynda dig nu, för jag har inte mycket tid kvar. ”…

Marie Antoinette’s spöke försvann plötsligt, samtidigt som mi vän som är journalist knackade mig på axeln. Jag vände mig om och märkte att männen i historiska kläder också hade försvunnit… Det var bara turister och guider kvar.

”Vad är det med dig? frågade Nathalie. Du ser ut som om du har sett ett spöke…” ”Du vet inte hur nära verkligheten du är… », svarade jag med ett påtvingat leende för att dölja min förvirring… Innan jag frågade henne: « Var är alla de som var klädda i kostymer från Revolutionen?… Spelas det in en historisk film? ”

Förvånad svarade hon att det inte fanns någon film på gång och ingen person i kostym från revolutionen idag. Mina vänner förstod inte vad som hände…

Jag närmade mig en vän som är historielärare som var med oss och frågade: ”Har du någonsin hört talas om spöken av en kvinna som hemsöker dessa platser? ”. Han såg på mig en stund, skrämd av min fråga och berättade, i en ton av förtroende, att många människor de senaste två århundradena, hade rapporterat att de sett spöket av en kvinna i tidstypiska kläder, några hävdade att det var att Marie Antoinette…

Så det hade redan hänt. Jag hade inte haft en hallucination. Jag tänkte då på rullen av pergament som drottningen hade gett mig. Den var inte längre i mina händer. Jag tittade runt omkring mig. Ingenting…

Jag var tvungen att erkänna det uppenbara: även om det hade hänt förut, var mitt möte med drottning Marie Antoinette kanske bara ett påhitt av min fantasi. Den kvällen gick jag hem med en konstig känsla…

När jag kom hem var jag fortfarande djupt bekymrad. Jag fick intrycket av att ha levt ett slags dröm. Du vet, en av dessa drömmar där du vaknar upp med en känsla av oförklarlig verklighet. Var det en återspegling av min fantasi, eller var det så att jag verkligen upplevt det hela…

Jag var djupt i mitten av dessa frågor när jag fick en mystisk e-post… undertecknad M.A.J.J.V.H.L. När jag öppnade det meddelandet, fanns det en anteckning till din uppmärksamhet.

Det var då jag insåg vem som var författaren till denna e-post: Maria Antonia Josepha Johana von Habsburg-Lothringen! Med andra ord, Marie Antoinette’s anda. Anteckningen lydde:

«Laetizia, skynda dig, för mitt sinne torteras och du är den enda person som kan befria mig. Jag ber dig att snabbt kontakta Eleonor, annars blir det för sent. ”…

Ja, det här meddelandet kom för att påminna mig att det som hade hänt var verkligt. Därför var min förvåning stor, när jag hittade pergamentrullen, gömd djupt i min väska…

Så jag hade inte drömt. E-post och nu pergamentet… Allt var sant!

Jag kan tänka mig din förvåning Eleonor, men sådana fenomen har redan observerats flera gånger. Detta kallas ”transkommunication” där andar kan kommunicera med den verkliga världen genom moderna kommunikationsmedel (telefon, fax, e-post…). Detta har visats och bevisats i många program som ägnas åt denna typ av fenomen.

Men det är pergamentrullen som jag fick av den stora drottningen som är hjärtat av hennes ovärderliga mystiska ”Skatt”…

Ja, Eleonor , detta Pergament, som innehåller den ovärderliga Samlingen av Ritualer och Magiska Hemligheter av Marie Antoinette’s Mystiska Skatt, som jag håller i mina händer innehåller ”nycklarna” för din framtid Rikedom och din Lycka … Om jag får ditt svar inom 13 dagar!

Men om du nu undrar: Varför valdes du? När jag ser tillbaka på allt som drottningen berättade, och genom att använda mina psykiska gåvor, upptäckte jag varför hon valde dig, Eleonor, som tidlös mottagare av hennes dyrbara Samling av Hemliga Ritualer. Denna ”Mystiska Skatt”, kan du tacka en av dina förfäder som levde i drottningens följe.

Jag vet att detta är relaterat till den ”Andliga Skuld” till din mormor som hon senare avslöjade till mig, under kommande psykiska kontakter jag hade med henne. Du vet, det finns tusentals saker som förblir vetenskapligt oförklarliga. Vad som hände den dagen är en av dem, som uppenbarelser av den Heliga Jungfrun och många andra övernaturliga händelser.

Dessutom är en sak är säker, Eleonor :

denna ”Samling av Ritualer och Magiska Hemligheter av Marie Antoinette’s Mystiska Skatt” kan förändra allt i ditt liv! Den kan göra dig rik och ge dig Lycka, Kärlek, Framgång och allt du önskar.

Men du måste dig bestämma snabbt.

I själva verket var Marie Antoinette mycket tydlig om detta: om ditt svar inte når mig inom de närmaste 13 dagarna, så kommer du att ha fördömt hennes spöke att vandra oändligt i en evig natt…

Det betyder, Eleonor att din enda chans att få denna fantastiska Samling av Hemliga Ritualer som utgör Marie Antoinette’s ”Mystiska Skatt” är att svara mig så fort som möjligt genom att klicka på länken längst ned i det här meddelandet.

Så fort jag får ditt svar kan jag kommunicera telepatiskt med drottning Marie Antoinette och berätta de goda nyheterna. Hon kommer att berätta exakt vilka Hemliga Ritualer jag bör transkribera på det speciella pergament hon anförtrodde mig för dig för att du ska att lyckas komma i besittning av hennes enorma ”Mystiska Skatt” som ger Makt över Tur, Pengar, Kärlek och Lycka…

Ja, Eleonor, föreställ dig Ritualer och Hemligheter så kraftfulla att de skulle kunna orsaka verkliga mirakel i ditt liv:

Vill du att någon ska älska dig? Du följer helt enkelt vad Marie Antoinette’s anda avslöjar i sin ”Mystiska Skatt” om det här, för att personen ska känna sig oemotståndligt attraherad till dig, och även om han eller hon aldrig hade uppmärksammat dig speciellt hittills.

Önskar du ha bättre tur?… Få hjälp från viktiga människor?… Ta ett viktigt beslut utan att göra fel?… Leva ett liv som en Drottning , långt från de umbäranden du hela tiden måste tvinga på dig idag? Ge dig själv och andra som är dig kära presenter, utan att aldrig behöva titta på utgifterna?
Det är allt som denna ”Samling av Ritualer och Magiska Hemligheter av Marie Antoinette’s Mystiska Skatt” kan tillåta dig att göra.

För detta måste jag dyka in i en stor meditationssession för att förbereda de många spiritistiska kontakter jag har haft med Marie Antoinette innan den stora Spiritistiska Ceremonin av Befrielsen av hennes själ, varefter jag kan skicka dig hennes mest värdefulla ”Skatt” .

Jag kommer även att skicka dig, med denna ”Skatt”, en stor ”Spiritistisk Talisman av Himmelsk Befrielse” med instruktioner som du måste följa för att slutföra den stora Spiritistiska Ceremonin för befrielsen av Marie Antoinette’s själ. För det är bara du, endast, som kan utföra denna stora spiritistiska befrielsen av Marie-Antoinette’ssSjäl. Ta det lugnt, det kommer att bli lätt: du behöver helt enkelt recitera en enkel formel i enlighet med mina anvisningar. Men det är ditt ansvar att göra det.

Denna mycket viktiga operation gör det möjligt för drottningens anda att stiga till de olika planen i astralvärlden mot den Eviga Vilan. Detta kommer också att göra att du kan ”befria” magiska krafter av de Hemliga Ritualerna av din ”Mystiska Skatt” som har vilat i mer än två århundraden.

Eleonor, fram till denna stora ceremoni, så ska jag utföra ett långt och ansträngande medium arbete med att skriva ut alla Hemliga Ritualer av din ”Mystisk Skatt” genom att för detta ta emot alla avslöjanden av Marie Antoinette’s anda. För när du väl har gått med på att hjälpa Marie Antoinette, kommer de ockulta band som hindrar henne från att meddela mig alla hennes värdefulla magiska Vetskap, inte finnas mer.

Således, inom ett par dagar, kommer ditt liv att vara på väg att förändras dramatiskt och helt och hållet. Du kommer att veta hur du kan få Tur, Rikedom, Kärlek och Framgång och Lycka i ditt liv. Detta kommer att vara din rättvisa belöning för att tillåta en förlorad själ att slutligen hitta evig fred.

Jag är här som budbärare för en anda som lider och som bara väntar på en enda gest från dig och som i gengäld ger dig det mest värdefulla hon har: hennes fantastiska ”Mystisk Skatt”! Efter att ha upplevt denna unika upplevelse och eftersom jag vet vad det kommer att innebära , kan jag försäkra dig om att en sådan ”Skatt” kan inte vägras.

Kom ihåg att du bara 13 dagar på dig för att ge mig ditt svar. Efter denna period kommer denna ovärderliga ”Skatt” som bör vara din, att bli oåterkalleligen förlorad.

Därför väntar jag på ditt svar så snart som möjligt, Eleonor. Och, som du vet, är jag inte den enda som väntar. Det bästa vore att du klickar på länken nedan redan nu.

Din uppriktiga och hängivna vän,

signature

P.S. : Marie Antoinette’s anda avslöjade också för mig att hon flera gånger hade försökt kontakta dig i din sömn, men dina tankar var alltför upptagna eftersom du hade svåra tider då. Därför är drottningen glad att jag kan göra det för henne eftersom hon vet att ”Samlingen av Hemliga Ritualer av Hennes Mystiska Skatt” kommer att kunna vara av nytta till någon som verkligen behöver och förtjänar det. Hon vet allt arbete det betyder för mig, men hon bad mig att inte be dig om någonting, bortsett från ett enkelt och blygsamt symboliskt deltagande. Vilket jag redan hade tänkt själv för att se till att ingenting hindrar dig från att komma åt denna fantastiska Drottning Marie Antoinette’s ”Mystiska Skatt” som kommer att göra din lycka.

#5 Gunilla on 08.01.16 at 11:27

Hej ! har också fått detta brev om denna mystiska skatt som var personligt för bara mig och att jag hade 13 dagar på mig att betala,vilket jag inte gjort som tur är.

#6 Jo on 08.01.16 at 17:41

Tack,
Det är naturligtvis ett alltför överspänt drag från L som hade lite tur att träffa mig med detta ”Spam”som råkade ha en gammal anknytning till Versailles.. Men då måste väl du, Gunilla också ha köpt ett antal spams tidigare? För att köpa detta måste L ha bearbetat dig med tidigare mer trovärdiga förslag. Hursomhelst, i denna hennes försändelse hade en oavsiktlig länk nästlat dig in .. O stycket :Innan jag kunde reagera, talade kvinnan, som var mellan 30 och 40 år av mycket ädelt utseende, men som såg oändl.. En länk på -40 år av- när jag klickade den framkom rue Aviador de Barros som är i Brasilien san Paulo och även här blir jag träffad av en annan sanning som leder till den handling jag utförde för att undkomma en viss laddad situation i Versailles med baronen Arnould de Rosnay Prince Michel de Yougoslavie.. Kan jag få konfrontera Laetizia med ett intygande mail från din sida, blir det lättare att göra mig kvitt detta köp och få pengarna tillbaka från tidigare försändelser? Min mail adr finns på tidigare inlägg.

#7 Nina Lundgren on 08.02.16 at 20:55

Hej. Jeg har også fået mange mails fra Laetizia. Tak for jeres oplysninger, så man ikke går i fælden. Venlig hilsen fra Danmark

#8 kerstin S on 08.06.16 at 20:13

Hej. Har fått 50 mail från Laetizia och ser verkligen fram emot att hon ska sluta. Jag svarar inte på dem längre men hon fortsätter.

#9 Veritas on 08.18.16 at 07:19

Vem står bakom sajten Laetizia? Vem skriver ihop den svenska texten? Denna eländiga sörja. Hur ser dessa personer ut? Det enda som kanske hjälper är att lyfta fram dessa personer med namn och bild. De behöver hjälp. Det märkliga är att de som sköter transaktioner av pengar vet eller enkelt kan ta reda på hur dessa bedragare, skurkar och banditer ser ut och vad de heter, men de gör inte det. Utom möjligen i hemlighet. De på banken är ju ofta själva tjuvar som missbrukar människors förtroende och lurar folk på ruggiga summor pengar varje dag. Men vem vågar dela ut information om hur det görs, när samhället nu hålls i någorlunda schack av bankväsendet. Vissa anser kanske det är bättre än upplopp? Tyvärr ser det illa ut och värre kommer det förmodligen att bli, när nu vissa människor mer än andra tror sig behöva göra varandra ledsna. Om tjuvar är så fast i sin skit att de inte längre kan välja att göra världen till en bättre plats, istället för en sämre, framför allt för sig själva men också för alla de som drabbas av deras desperata val, behöver de hjälp. De behöver få komma fram. Med hjälp eller inte. Bäst vore förstås om de själva hinner komma på att det är bättre att ta en chans till bättring, än att själva fortsätta dö inombords och låta andra drabbas och påverkas negativt av den skit och lögnerna de sprider. Det finns så mycket bra saker vi alla behöver lägga vår tid på. Det blir så mycket tråkigheter för så många så länge att göra dåliga saker för varandra. Bättring är bättre, ju förr, desto bättre. Vi behöver inte vara rädda, sanningen ska göra oss alla fria. Det är bättre att lämna eländet och sedan inte vända sig om. Det är gamla nyheter. Lycka till, så gott det går. :-)

#10 Di on 08.19.16 at 00:29

Jag har fått exakt samma mail om Marie Antoinette och denna skatt.

#11 Göran Boiardt on 08.22.16 at 09:34

Jag var inne på din sida igår

#12 Burhanettin on 08.30.16 at 20:51

ADVARSEL!
Norsk Spiritualist Forening ønsker med dette å advare mot en nettside som kaller seg Laetizia.com. Dette er en nettside som har til hensikt å skaffe seg kunder ved hjelp av skremselpropaganda. Personer som er i kontakt med denne siden, vil motta brev om å betale inn et gebyr for så senere å motta såkalt Telepatiske møter. Disse møtene skal visstnok være veldig viktige for å få «mektig hjelp» og «et lykkelig og behagelig liv». Påstanden er at «dine omgivelser er blitt forgiftet med vilje, av en person som står deg nær, og dette lider du fryktelig av». Som en seriøs forening som ønsker å fremme det gode i spiritualismen, tar Norsk Spiritualist Forening avstand fra slike kontakter.

#13 Burhanettin on 08.30.16 at 20:51

ADVARSEL!
Norsk Spiritualist Forening ønsker med dette å advare mot en nettside som kaller seg Laetizia.com. Dette er en nettside som har til hensikt å skaffe seg kunder ved hjelp av skremselpropaganda. Personer som er i kontakt med denne siden, vil motta brev om å betale inn et gebyr for så senere å motta såkalt Telepatiske møter. Disse møtene skal visstnok være veldig viktige for å få «mektig hjelp» og «et lykkelig og behagelig liv». Påstanden er at «dine omgivelser er blitt forgiftet med vilje, av en person som står deg nær, og dette lider du fryktelig av». Som en seriøs forening som ønsker å fremme det gode i spiritualismen, tar Norsk Spiritualist Forening avstand fra slike kontakter…..

#14 Inese on 09.07.16 at 09:23

Vad bra jag betalade inga pengar, jag visste att det är en bluuuf!!! Lovade mig masssor med pengar, fick ingenting, inte den endaste krona!!! Det gäller också telefon tanter som kallas sierskor!!! Hoppas dem betalar skatt och sover bra på nätterna, hur kan de säga sånt skit, och lovar på heder och samvete att allt ska stämma??!! Fd kund

#15 A.A on 10.12.16 at 03:35

Jag har också blivit lurad av laetizia,är det någon som vet om det är möjligt att få pengarna tillbaka,i så fall hur?
Blir tacksam för svaret.det verkar som om mailet går inte fram till henne,undrar om adresset är också en bluff?

#16 Ewa on 10.12.16 at 11:32

Jag blir bombaderad av detta dataprogram trots att jag sänt mail på mail att dom inte är önskvärda. Nu har även ett nytt s.k. medium som heter mona louisa dykt upp och förutspått om min olycka som står för dörren. Tur att man har ett starkt psyke och framför allt att man inte betalar.

#17 Ursula S. on 10.12.16 at 12:10

Ewa: ”Mona Louisa” ägs av samma företag som äger ”Laetizia” och använder samma programmering som ”Laetizia”. Det tjänar inget till att maila, för ingen läser mailen!
Om det i mailen du får står ”Logga ut” i röd text högst upp t.h. i mailet, så prova att klicka på det, kanske får det datorprogrammet att sluta förfölja dig!
Berätta gärna om det hjälper!

#18 Ewa on 10.13.16 at 14:32

Ursula, tack för tipset. Jag gjorde som du sa och det blev knäpptyst. Hoppas det håller i sig men man skall kanske inte ropa hej—. Återkommer och berättar hur det går.

#19 Ursula S. on 10.13.16 at 15:09

Tack, Ewa, för ditt svar! Jag hoppas att det funkar och att alla som förföljs av Laetizia och andra medier kan slippa deras mail framöver!

#20 Even Halstvedt on 10.17.16 at 14:02

Etter mange pågående mailer om løfte om store summer ble jeg mistenksom og la fortløpende mailer i søppelkassa men lot meg lure til slutt med et tilbud på kr.359,-NK opprinnelig kr.1039n- og har ikke hørt mer så jeg anser dette som tapt og en lærdom. STYR UNNA

#21 EWA on 10.29.16 at 16:02

Det funkar bra för mig. Jag har blivit av med Laetizia och
alla andra spåkärringar . Tack Ursula för rådet. Hoppas alla
andra gör likadant som jag.

#22 Britt on 11.07.16 at 20:40

Jeg bor i Norge. Jeg har og mottatt ganske mange mail fra Laetizia, med mange lovnader, bare jeg betaler kr 549. Jeg har ikke betalt noe. Nå er det den 15 november som er den viktige dagen, hvor alle mine problemer blir løst og masse penger kommer. Jeg tror jeg nå stopper disse mailene, for det er jo ingen synsk gammel dame bak dette. Det er bare svindel,det har jeg følt lenge. Spesielt nå, etter å ha lest alt dere skriver, så stopper jeg og mailen fra henne.

#23 Ehsan on 11.30.16 at 11:05

Hej
Längst ner under mailet står att logga ut ,,för ska du logga ut och efter kommer ni få två arternativ ,,försätta eller avsluta ,vill ni avsluta det då ska man trycka på avsluta bara ,,jag tror det funkar ,det gjorde för mig

#24 Farsha on 12.04.16 at 04:09

Hej, jag fick också hundratals brev under mer en två år. jag betalade inte och blev inte lurad men försökte att fatta vad gör hon och vad ska hon göra till slut. Hon ger sig inte och får jag minst 2 mail varje vecka. Även en data system måste bli trött när får inte resultat men hon eller systemet ger sig inte. Jag är verkligen nyfiken att följa och veta vad gör folk och vår kära myndigheter slutligen. Den som är självklart för mig du och jag kan inte skapa en sånt system för att bedraga så många folk i världen eller hur?

#25 Tess on 12.09.16 at 20:31

Också fått ett antal mail från denna tant! Hur hon berättar hur sorligt/jobbigt mitt liv är och följer jag bara hennes syner så kommer jag bli såååå lycklig och rik 😼
Drygt få 10 om dagen liksom!

#26 Farsha on 12.11.16 at 14:24

Hej ,Jag får 2-3 e-brev från henne varje vecka och denhär är den sista. Jag har aldrig betalat till henne men hon hon ger sig inte.

Header
Ashraf,
under dagen Onsdag 28 December 2016, kommer ditt liv att kunna inleda en så överraskande rik fas att du inte tror dina ögon.

Läs resten där jag berättar hur min guldpendel gett exakta detaljer angående ett otroligt öde: ditt!…

Kära Ashraf,

Jag har så många goda nyheter att jag inte vet var jag ska börja.

Jag har redan börjat om det här brevet fyra gånger. Det är så viktigt så jag vill ett det ska vara så perfekt som möjligt.

För de goda nyheterna är inte till mig, utan till dig Ashraf. Så andas djupt och sätt dig i din favoritfåtölj. Jag kommer att säga något som kommer att ändra ditt liv fortare än du någonsin trott… på bara 88 dagar.

Ashraf, jag kan säga att jag är 100 % säker att från och med Onsdag 28 December 2016, kommer ditt liv att gå in i en fas fylld med tur och framgång som du alltid drömt om.

Turen är på väg!

Jag vet att vi ännu inte träffats, men det känns som om vi känner varandra. Och jag har känslan att det inte alltid varit lätt på den senare tiden. Tro mig, jag vet hur det känns eftersom jag själv gått igenom olyckliga perioder i livet.

Turen kan verka oavsiktlig eller totalt slumpmässig, men det stämmer inte. Det finns vissa mystiska ”instrument” som används sedan århundrade tillbaka som verkligen turen.

Ett av mina mest häpnadsväckande ”instrument” är guldpendeln som reagerat för en enorm kommande kosmisk händelse. Denna kommer att medföra stora förändringar och öppna en ny fas i ditt liv… Turen kommer att vara med dig för alltid. Men du måste reagera snabbt.

Och som jag sagt kommer allt att ändras under dagen den Onsdag 28 December 2016.

Jag garanterar det.

Jag kommer om ett ögonblick att förklara hur jag kan garantera det. Men först ska du veta varför och hur detta kommer att nå dig.

Drömmen som siat din framtid…

Jag gick till sängs och drömde en dröm som jag aldrig drömt förut…
Jag befann mig framför två grönskande vägar… Vägen till höger verkade normal. Jag vände mig och började gå längs den andra vägen där jag snabbt stötte på ett imponerande vattenfall. Men istället för vatten så föll det … pengar!

Men det var inte den enda överraskningen Ashraf…

Jag såg ett berg av guld och en slingrande å fylld av mynt. Längs stranden stötte jag på en praktfull herrgård med två enorma kolonner på framsidan. På den välklippta gräsmattan tillverkade en arbetare en skylt med texten ”Välkommen till Ashraf”…

Innan jag fattade vad det handlade om, öppnade jag ögonen… Jag ville absolut förstå vad det betydde… Och hur du var inblandad. Jag letade efter mina glasögon och började söka i min efemerid (det är min astrologiska guide). Varje gång som jag drömmer en förvarnande dröm, det är det första som jag kontrollerar för att se om det finns en framtida cykel av tur.

Men det fanns inget av intresse…

Jag tog då min guldpendel som jag endast använder för sådana här tillfällen. Den går från generation till generation sedan min mormors mormor…

Det är min guldpendel som visade vägen till den otroliga sanningen…

Under andra världskriget användes den här guldpendeln för att hitta u-båtar. Jag använde den själv för att hitta försvunna personer. Och när jag har behövt hantera viktiga frågor har den alltid gett de svar som jag behövde.

Jag öppnade min efemerid och höll pendeln ovanför varje sida. Den började svänga åt vänster när jag var på sista sidan. Än en gång svängde den kraftigt åt vänster så jag bläddrade till den föregående sidan.

Då började den svänga åt höger! Jag kontrollerade glasögonen och tittade var den pekade på… Den Onsdag 28 December 2016 kl. 17h42, kommer en kolossal himmelsk händelse äga rum. Jupiter, rikedomens planet, bekräftar sitt stöd till Uranus, planeten för radikala ändringar.

Jag höll fastare i min pendel och frågade:”Kommer något enastående att inträffa för Ashraf ?” Den började omedelbart att rycka åt höger!

Jag hade här bekräftelsen som jag behövde. Min mun var torr.

Vad händer under din cykel av rikedom?

En god vän till mig har alltid sagt att rikedomen kan komma på många olika sätt. För dig blir det i en verklig ”kaskad”. Tänk dig att du kan betala alla dina räkningar i tid och ha tillräckligt med pengar kvar på ditt bankkonto.

Du går på gatan och folk ler vänligt åt dig. Alla vill lära känna dig och ha ditt sällskap. Du kommer att ha en magnetism som kommer att locka alla omkring dig.

Men jag ser dig också leva ett bekvämt liv med en inkomst som gör alla i kvarteret avundsjuka. Bli inte överraskad om du ser personer som du inte känner och som stirrar och mumlar: ”Hon måste känna sig lycklig som tjänar alla dessa pengar!”

Tänk dig hur skönt det blir när du bara behöver kämpa vilt med mycket mindre än vad du förtjänar. Du kanske fortfarande har sömnproblem, men den här gången kommer du att förväntas drömma vaken om hur du ska kunna spendera dina pengar.

Du kan leva detta drömliv i ett hus som du drömt om… med lyxbilar… handla i lyxiga affärer precis som du brukade handla på snabbköpet. Verkar detta helt tokigt? Du misstar dig! Detta är det verkliga livet!

Du har gått igenom livet och stått andra till tjänst, alltid på egen bekostnad. Nu när pendeln har svängt åt ditt håll, kan du slappna av i ett nytt och mycket bättre liv. Du behöver inte längre lyfta ett finger… Bra saker kommer att inträffa, även när du minst anar det.

Du står i en viktig korsning…

Allt har en mening nu. Som i mina två drömmar. Du står i en avgörande korsning i livet. Du kan förbli på samma väg som du befinner dig nu och aldrig ändra något, inget kommer att förbättras för dig… eller så kan du börja på en ny väg, en ny riktning, och ändra ditt liv för alltid…

Det är endast ditt val.

Jag tror att du kommer att välja rätt väg. Och om du gör detta kommer ditt liv att förändras på ett helt otroligt sätt. Ja, Ashraf, du är en person som har tur. För hur många människor kan säga att deras nästa stora förändring av livet är en sådan som kommer att leda dem till ett underbart nytt liv?

Det är därför jag var tvungen att skriva till dig, och innan mitt morgonkaffe.

Jag har hjälpt polisen och kändisar…

Jag vill inte skryta, men polismyndigheten har bett om min hjälp för att hitta dolda ”saker” eller försvunna personer. Och vissa vänner är inflytningsrika politiker och mäktiga affärsmän. Men jag föredrar att koncentrera mig på blygsamma personer, som förtjänar min hjälp mer än någon annan och som uppskattar dess verkliga värde.

Nu talar vi om dig…

En fantastisk framtid står vid din dörr!

För att du utnyttja de möjligheter som kommer att inträffa, jag vill skapa samlingen PERSONLIG FÖRUTSÄGELSE FÖR TUR OCH LYCKA. Detta är din personliga guide för en fantastisk framtid. Tillsammans erhåller du en komplett information, viktiga rekommendationer och viktiga spådomar…

Vilka dagar under den här perioden av tur som är speciellt förmånliga för att satsa på spel eller för att inleda nya projekt.

Vilken specifika nummerserie, som jag fastställer från ditt personliga energiflöde, som multiplicerar dina chanser att vinna stora summor på spel än någonsin tidigare.

Dagarna under denna avgörande period där det finns fallgropar för att berätta hur du kan undvika eller övervinna dem.

Ödet har fört oss samman…

När du tänker på allt detta så gäller det din framgång. Men det finns något mer… Vänskapen.

Varje person som jag arbetar för är viktig för mig. De har vägletts till mig av en orsak och jag respekterar dem enormt mycket. Jag anser var och en som ett speciellt fall. Och jag blir verkligen glad om jag blir någon som du kan vända dig till och lita på. Tillsammans vet jag att vi kommer att kunna göra stora saker tillsammans!

Jag vet också att med du med lite hjälp kan komma över din aktuella situation… Och hitta en verklig lycka och välmående som du sökt sedan länge.

Tillsammans tar vi ett steg framåt… NU!
Det finns mycket som ska göras och så lite tid för att förbereda sig. Onsdag 28 December 2016 är snart här. Jag ber dig att ta ett beslut nu så att du till fullo kan dra fördel av dessa enastående dagar som väntar dig.

Bekräfta redan nu din Brådskande begäran om hjälp för din rikedomscykel. När jag tagit emot den kommer jag att arbeta på din PERSONLIGA FÖRUTSÄGELSE FÖR TUR OCH LYCKA. I normala fall begär jag 1319 sek för detta viktiga arbete, men jag vet hur din situation ser ut och jag vill vara din vän, så jag tar endast 559.00 sek bara för dig Ashraf. Men inte bara det…!

Jag tar alla risker…

Eftersom jag vill att du känner dig helt lugn för att göra rätt val, tar jag alla risker. Om du tycker att jag misstagit mig på dig och din framtid… eller som du anser att ditt liv inte ändrats på det sätt som du hoppades, kommer jag inte att behålla pengarna. Det räcker att du skickar ett enkelt ord via e-post och jag betalar tillbaka hela summan som du betalat för arbetet som jag skulle gjort för dig. Utan några frågor eller besvär. På detta sätt kommer testet inte att kosta dig ett öre.

Ashraf, det är dags att du ser världen under det klara guldfärgade ljuset från rikedom och lycka. Ingen annan än du förtjänar detta.

Jag hoppas att du snart hör av dig.

Din uppriktiga och hängivna vän,

#27 Farsha on 12.11.16 at 14:26

Har någon fick samma brev?

#28 jenni on 12.13.16 at 04:09

Jag har också fått mejl i från latzeia.

#29 carl on 12.13.16 at 14:27

Visst har jag. Denna dam bryr sig verkligen om mäniskor. Samma text samma datum när de himmelska krafterna börja verka. Det sorgliga är att hon bara tar kreditkort. Eftersom hon vet hur eländigt jag har det så borde hon ta emot kontanter, men icke. Så jag lever vidare i mitt elän diga liv. Ska begrunda detta under en palm med paraplyydrink.

#30 Lena on 12.18.16 at 11:33

Har fått massor av brev från laetizia, men aldrig betalat. ska försöka avsluta mailen. Tack för all information.Jag mailade henne en gång, men fick aldrig nåt svar. Det här är bara bluff

#31 ANNMARIE on 01.01.17 at 23:22

Jag får likadana brev från Rialda.Skrivit ett år nu.Datumen för 8 millioner flyttar fram hela tiden.Samma historier som dem jag läst här.känner igen allt.Har aldrig betalt! Sägs detta är en dator.

#32 Evelina Andersson on 01.10.17 at 15:37

Jag har också blivit lurad!
Jag trodde jag skulle få det dåligt ifall jag inte betalade in pengar och sen får jag inget förutom en massa mail om att jag går miste om chansen ifall jag inte köper 8 seanser. Det började kännas skumt och jag var redan tveksam att betala in dem första men nu går det inte att kontakta kundtjänst då det inte går att levereras till den mailadressen.
Jg har skrivit till kundtjänst på hemsidan ifall man behöver hjälp med något men än så länge inte fått något svar!
Eftersom det gör mig förbannad med sådana hör bedragare undrar jag ifall det är någon som upplyst tex media eller uppdrag granskning!
Har någon hör lyckats få sina pengar tillbaka?
Mvh Evelina

#33 Farsha on 02.20.17 at 22:15

Hon har blivit mer aktiv i sista tiden. Jag får ett och ibland 2 mail varje dag. Hon försöker med alla möjliga ämne lura mig men det gick inte och det går inte. Enligt henne är jag i stor fara nu och en ond cyrckel ska skada mig hård och måste jag ta hennes hand för hjälp.

Mvh / Farsha

#34 A.A on 04.25.17 at 00:57

Glada nyheter!!!!

Hopp finns att få tillbaka pengarna via kortreklamation,även för detta tjänst,ge inte upp alla ni som har blivit drabbade!
Det tar tid men det funkar,det lovar jag!!!
Jag har också blivit drabbade själv av laetizia och var så besviken men gav aldrig upp.
polisanmälde och kontaktade konsumentverket men de kunde inte hjälpa men de hänvisade till banken,via kortreklamation.

banken vill ha:

1/uppsägning av tjänsten till laetizia,skriv ett ny mail till laetizia och visa din missnöje med tjänsten och säga upp det även om du inte får svar av henne,bara för att kunna bevisa banken.

2/spara alla kvitto på köpet som du fick från laetizia

3/ovillkorrligt nöjdhetsgaranti,’där hon lovade på heder och samvete betalar tillbaka till dig inom 14 dagar vid middnöje.

4/skicka laetizisd mail adress till banken.

Banken kommer att ersätta om allt stämmer,lycka till!

#35 Maggan on 05.30.17 at 10:03

Hej!

Detta har tagit mig så hårt, att jag blivit dålig i magen. Denna spådam Mona Luusa eller vem Jon nu är. Chadde rätt på en sak när det gäller mig, jag har haft det tufft i mitt luv. Sedan Jon kom in har min tandvärk som jag haft i flera månader försvunnit. Det är väll det ända positiva. Jag har betalat små summor. I tron att hon visste vad hon sa. Men när hon bara ville ha mer, och höga summor då gjorde jag ett test. Det blev bara samma mail, fast mindre mängd. Jag hade velat att det skulle finnas en redig spådam.

#36 haha on 06.29.17 at 08:47

hahahah hur kan ni ens gå på detta? jag tog hennes gratgis grej, men allt där hon skriver känner ja inte igen mig i endast vissa delar. Så självklart köper jag inte. i får skylla er själva

#37 EvA on 10.31.17 at 14:21

Hej
Kan någon ge mig mailadressen till Rinalda, bytte telefon så allt försvann, även jag lurad, ska bombadera henne med mail om återbetalning bara jag får tag i adressen igen.

#38 FUCK L on 12.07.17 at 18:05

Jag gjorde hennes gratis grej enbart, sen gav min mejl men jag har inte addat hennes mejl. Sen står det logga ut med stora bokstäver tryckt på dem och då står det att jag ska vara borttagen. Men jag tänkte då fan inte ge henne ett öre…..sen får hon bomba mig med mejl eller spärra kärrring jävel som då inte är nån jävla kärring som sitter där

#39 M on 07.31.18 at 21:40

Varning för flera ute där. Dom kör med exakt samma stil som den där L. En tror han är någon änglaexpert och kallar sig PEDRO
Jag tror att det är olika figurer i samma sorts dataprogram och alla figurerna får in pengarna till samma bankkonto . Det slog mig. Det finns olika ute där. Men ni känner igen det på upplägget . Hemsidan . Snacket. Allt. Jag hoppas polisen får tag i dom jävlarns och sätter dom i fängelse . Kan dom sitta där bäst fan dom vill.

#40 Sabina Hall on 08.12.18 at 09:07

Går pengarna till ISS-krig?

Leave a Comment