Det sista om Laetizia – trodde jag…

(Nedanstående står i Laetizias senaste mail till mig – hon har tyvärr inte gett upp ännu! 😈  Försökte kopiera länkarna i hennes mail men det gick inte, men jag har publicerat dem på varsin egen sida:  

Jag ska redigera sidorna, för att tydliggöra dem, men nu är strax batteriet på min surfplatta helt slut så jag återkommer  med det… Om du vill läsa redan nu, så klicka på någon av länkarna allra längst ned i högerkolumnen! Och om du vill kommentera sidorns så gör gärna det under detta inlägg.

”Ursula,

Alldeles i början av 2016 har du möjlighet att gå ombord på en resa mot förändring och lycka, tack vare ett ovanligt fenomen i ditt födelsediagram… Men din tystnad inför mina tidigare e-postmeddelanden får mig att befara det värsta.

Kommer du att missa tåget och starta om med 4 nya år av ”oreda”? Förlåt att jag är så direkt, men i egenskap av vän tillåter jag mig att vara uppriktig mot dig innan det går så långt att jag inte längre kan göra något som helst.

Så stanna inte kvar på bekymrens grå perrong, för din biljett för att äntligen få ditt liv att komma in på nya spår väntar dig på denna länk, Ursula  (jag har ersatt Laetizias länk till hennes sida med länkarna nedan på Hemligheter, där jag publicerat hennes texter i helhet:  

Nu har änglarna talat till Laetizia – om mig!

Läs vad Laetizia, mitt spiritistiska medium, lovar…

 Din vän,

(undertecknat ”Laetizia”)

Medium Spiritist”

7 comments ↓

#1 Ursula S. on 01.14.16 at 02:11

Det har blivit en del missar i redigeringen, dubbla blankrader t ex, men nu är det torsdag och klockan är 02.05 och jag är jättetrött – får försöka hinna fixa det när jag vaknar framåt förmiddagen…

Bästa hälsningar till alla som kommenterar om Laetizia!
Ursula

#2 Kalle Byx on 01.14.16 at 17:12

Det är nog tryggast på bekymrens grå perrong. Det enda man känner till liksom.

#3 Ursula S. on 01.14.16 at 18:18

Kalle Byx: Så sant som det är sagt!

Och på tal om sanning: Om något verkar för bra för att vara sant… så är det säkert INTE sant!

#4 Ulrika on 03.23.16 at 19:53

Jag lyckades mot all förmodan få pengar tillbaka när jag blev misstänksam. Fick dock kräva dessa flera ggr och till slut hotade jag med repressalier om jag inte fick mina pengar. Då fick jag en del av dom men inte allt. Så ger man sig inte så går det tydligen.

#5 Lena on 03.28.16 at 19:49

I första spådomen får man reda på vilken lycka som ligger inom några få dagar, om jag betalar in pengar får jag reda på detaljer. När jag inte svarar, kommer hoten att jag kommer fortsätta att leva ”i missär”
Inte OK

#6 Inte lättlurad on 07.31.16 at 17:18

Blev kontaktad av denna fantastiska sierska idag. Jag svarade på detta för skoj skull för att se viöken lysande framtid hon spår åt mej :)
Jag tror apsolut inte på sådan skit eftersom jag råkar ha stor erfarenhet av detta.
För ganska många år sedan kom jag att hamna i klorna på en liknande sierska. Det gick åt en hel del pengar innan jag kom till sans och förstod vad det var jag råkat ut för.

#7 Helen Arneson on 12.17.16 at 00:21

Undrar om hon vet att jag kommer att dö i skrumplever. Buret den i min kropp utan men i 44 år har den gnagt på min kropp utan att jag varit sjuk. Skulle bara veta hur lång tid jag har kvar i detta livet.

Leave a Comment