Laetizia – så funkar det!

Varför har alla ”Laetizias” mail en länk som för en vidare till webben? Jo: webbplatsen har programmerats för att automatiskt fylla i ditt namn inspritt på lämpliga ställen i texten, för att det ska kännas mer personligt. Det är bara namnet som ändras, all text är densamma till alla, och det är bara via mailen som namnet kan ändras på webben. Om du håller blicken på adressen högst upp i webbläsaren när du klickar på länken i mailet så ser du hur det kommer upp en lååång webbadress som supersnabbt byts mot .com-adressen!

Detta är mycket slugt, och nästintill omärkligt, och den önskade psykologiska effekten är att du ska känna dig personligt tilltalad – det är mer säljande…

Att texterna är så oerhört långa är ett sätt att ockupera dina tankar, och att försöka hala in dig i den spiritistiska världen. Texterna är ju så fruktansvärt långa, och tråkiga, och fulla med floskiga termer som ska ge intryck av att ett verkligt kunnigt och erfaret medium vill hjälpa dig! Inte visste jag att “Den Himmelska Turens Tidlösa Sfär” skulle kunna göra mig till mångmiljonär!

Laetizia är inte ett spiritistiskt medium, och absolut inte en människa – Laetizia är ett slugt datorprogram som sköter hela ruljangsen när du väl uppgett din mailadress! Att man i början ska fylla i t ex födelsedatum är bara för att de som tror på horoskop ska känna förtroende.

Laetizia är en lysande affärside’ som skapats av samvetslösa bedragare med goda kunskaper i dataprogrammering! ”Hon” har webbsidor i mängder av olika länder, från USA och Australien till Europa, och de måste ge otroligt höga inkomster, även om bara en liten minoritet betalar in pengar.

Sök ”Laetizia medium”  eller Laetizia Spiritist  på Google, så får du se!

Själv tycker jag att det är förolämpande att få mail från ett datorprogram, som dessutom undertecknar dravlet med ”Din uppriktiga och hängivna Vän Laetizia” på webben! Och mailet jag fick i går var helt skamlöst, ”hon” berättade långdraget hur hon akut hamnat på sjukhus, och fallit i koma, och att änglar sade till henne att  ”Laetizia , nu bör du välja vad du vill ska hända: du kan stanna med oss och ta din plats i andevärlden.  Eller så återvänder du till jorden för att hjälpa Ursula …”  (Läs själv hennes långa text, om du orkar.) Man blir mållös!!! Och man kan ju undra vad det är för menlösa änglar som inte själva kan hjälpa mig – om man nu tror på änglar, och på Laetizia…

Jag har lagt upp inlägg om de båda webbsidorna på Hemligheter, men de ligger på egna sidor eftersom de är så långa. Du hittar länkar till dem allra längst ned i högra kolumnen, under rubriken Sidor. Där finns också länk till en mycket kort presentation av mig, på länken Om Hemligheter.nu. Ifall du vill läsa allt jag skrivit om Laetizia så skriv in Laetizia i sökrutan högst upp i högerkolumnen.

P.S. Här kommer ett komiskt bevis för att Laetizia bara är ett datorprogram och inte ett allvetande medium:

L. skriver till mig (på webben) att hennes astralkropp svävade ovanför ett hus, och när hon gick in i huset såg hon en person som tittade på teve, på en lottodragning, och den personen hade alla bollarna rätt!   ”Ursula, det var väl du som jag såg i min vision? Jag tror det och min vän Becki tror också det. Jag hade precis pratat länge om dig precis innan jag förlorade medvetandet.”

Det är bara det att jag inte har någon teve, haha! 

16 comments ↓

#1 Kalle Byx on 01.15.16 at 15:35

Tror inte jag har lust att googla den där männ…hoppsan dataprogrammet.

#2 Michael on 01.19.16 at 06:31

Ha ha, du har också kopplat ihop det hela ”Laetizia” skämtet? Grattis!
Det var precis vad jag direkt tänkte, antingen en person som skickar ett och samma brev med ändrade namn, till alla som fyller i sitt namn och födelse datum eller ett program som gör det. Orkade inte ens googla och kolla innan det började komma nästan varenda dag. Även det mystiska sjukhusvistelsen! Och då märkte jag adressen som skickar alla Laetizia brev som spam eller skräp, tömmer allt och Adjö Laetizia. Eftersom jag från själva början anade någon sort av skämt eller bedrägeri angav jag adressen som ytterst sällan används för just liknande fall. Hela världen i och för dig befinner sig i något slags krisläge vilket gynnar bedragare och dom som är ute efter lätt förtjänta pengar. Det är bara att ignorera allt sånt. Förresten, för att göra en riktig horoskop krävs en massa uppgifter, inte enbart namn och födelse datum, utan exakt plats, exakt tidpunkt mm. Tack

#3 Annie on 03.05.16 at 06:35

Om du har en IPad då kan du vidarebefordra ”hennes ” oöppnade brev till ”skräp”. Du kommer inte att se hennes brev och efter ett tag kan du gå på skräp och trycka på ändra och radera hela skiten.Rätt jag har också fått och får hennes brev fortfarande efter nästan 3 månader.hon kom när från himlen även för min skull🤔🤔ochjag skulle vinna miljoner bara om jag gav henne tillstånd för halva priset osv. Avsluta skiten går inte trots att man trycker på ”avsluta” och får det bekräftat.
Jag en i raden MEN jag är den Första som har inte nappat på hennes erbjudande 😄😄😄😄😄😄

#4 tommy on 04.20.16 at 20:55

hon blåste mig

#5 Rickard on 04.24.16 at 14:57

Hörde någonting om att det är samma bluffmakare som ligger bakom Laetizia som låg bakom bluffen med Maria Duval från Frankrike, som det annonserades om ofta i Sverigehäftet i slutet av 90-talet, hon kallades då ”den mänskliga radarn”. Och sättet att uttrycka sig är samma som Maria Duval använde. Bad själv om hennes hjälp på den tiden, och det var också en massa olika spiritistiska hjälpmedel hon erbjöd, för en viss summa pengar. Måste nästan vara samma personer som ligger bakom denna bluff. Jag lät mig luras än en gång, men nej aldrig mer.

#6 EWA on 10.09.16 at 20:45

jag är utsatt för samma Laetizia. Hur blir jag av med skiten\

#7 Camilla on 10.10.16 at 19:18

Denna Laetizi att finna också i Finland. Jag får hennes/programmets mail på finska. Jag är dock svenskspråkig. Programmets finska är inte helt rätt. Jag fattade nisstanke att något inte är rätt då texten innehåller många språkfel. Nu ska jag försöka bli av med sliten.

#8 EWA on 10.11.16 at 19:06

Camilla, har du blivit av med Laetizia, inte jag, fast jag mailat programmets mail och bett dom sluta.

#9 Ingalill on 12.13.16 at 16:48

Finns ett medium Rinalda som erbjuder att jag skall få 97215,15 kronor i en vinst. Är de maskopi med varandra eller är det samma person med två olika namn. I alla fall ska jag nu få 17,5 miljoner. Vilket lurendrejeri.

#10 carl on 12.13.16 at 18:50

Robotar har tagit över den mediala sfären. De kommer nog ifrån samma mediala tillverkningscentrum.
Jag gillar den Gyllne penga pendeln för stor tur och rikedomspentagramet.
Avregga så slipper du bli blåst av ett dataprogram.

#11 Berith on 12.17.16 at 15:58

Hur får jag bort mailen som hela tiden kommer ifrån Laetizia? Jag blir galen av alla mail som fullkomligt bara dröser in flera om dagen!
Jag kan ta bort andra mail från annat håll, men det går inte med Laetizia`s alla mail..
Vad gör jag?

#12 Laetizia on 12.22.16 at 11:26

Vill AVSLUTA detta elände

#13 Farsha on 02.20.17 at 22:03

Hon har blivit mer aktiv i sista tiden. Jag får ett och ibland 2 mail varje dag ut av henne och hon försöker med alla möjliga erbjudandet lura mig men det gick inte och det går inte.

#14 lars on 03.03.17 at 22:29

hon är bedragare har lurat mig flera gånger,lovar miljoner
vinster.På detta sätt har hon lurat många.
En profs bedragare,hon hade garanti,om du är inte nöjd
då återbertalar jag dina pengar. Hon ljuger när krävde pengar tillbaka hon svarade inte,hon lurar folk så tala om
till alla varna för hon bara ljuger och lurar folk

#15 A.A on 04.25.17 at 01:04

Glada nyheter!!!!

Hopp finns att få tillbaka pengarna via kortreklamation,även för detta tjänst,ge inte upp alla ni som har blivit drabbade!
Det tar tid men det funkar,det lovar jag!!!
Jag har också blivit drabbade själv av laetizia och var så besviken men gav aldrig upp.
polisanmälde och kontaktade konsumentverket men de kunde inte hjälpa men de hänvisade till banken,via kortreklamation.

banken vill ha:

1/uppsägning av tjänsten till laetizia,skriv ett ny mail till laetizia och visa din missnöje med tjänsten och säga upp det även om du inte får svar av henne,bara för att kunna bevisa banken.

2/spara alla kvitto på köpet som du fick från laetizia

3/ovillkorrligt nöjdhetsgaranti,’där hon lovade på heder och samvete betalar tillbaka till dig inom 14 dagar vid middnöje.

4/skicka laetizisd mail adress till banken.

Banken kommer att ersätta om allt stämmer,lycka till!

#16 Berth Söderström on 02.24.18 at 10:34

Jag försökte att betala den summa som hon bad mig att betala! Men som tur var så nekade kortet transaktionen!

Leave a Comment