Laetizia – nu har jag fått nog!

Nu vill jag inte längre låta ”Laetizia” ta en massa plats och uppmärksamhet på min blogg – men jag vill att besökare som vill läsa om hennes lurendrejerier ska kunna fortsätta att läsa alla kommentarer om henne. Jag har därför flyttat henne till en egen kategori (”Laetizia & andra bluffar”). Samtidigt har jag tagit bort inläggen om henne från kategorin Universella Hemligheter, som normalt innehåller alla publicerade bloggtexter.

Ni som vill läsa om Laetizia ska alltså klicka på ”Laetizia & andra bluffar” i listan under ”Kategorier” , som du hittar nästan allra högst upp i den högra kolumnen här på bloggen. Vill ni läsa ett par av de lååånga mail som Laetizia skickat mig så hittar ni även dem i högerkolumnen, men nästan allra längst ned,under rubriken ”Sidor”

Jag vill tacka alla som kommenterat och berättat om sina egna erfarenheter av Laetizia och andra bluffar – ni har räddat många från att bli lurade, det kan ni läsa om i kommentarerna!

Fortsätt gärna att kommentera på de tidigare inläggen om Laetizia!

6 comments ↓

#1 Maiken on 01.01.17 at 18:21

Hej Laetizia jag vill ha tillbaka mina pengar som jag har givit dig för du lovade att jag skulle bli rik men det var bara bluff du ville bara komma över mina pengar till din förmån…1300kr vill jag ha tillbaka TACK

#2 kerstin S on 02.20.17 at 16:13

kan hon inte bli åtalad

#3 Linda Andreassen on 03.01.17 at 02:35

Fikk du pengene dine tilbake?

#4 Rolf Larsson on 07.13.17 at 10:43

Hej, jag har varit en trogen kund i ungefär 2 års tid och köpt 14 stycken profetsior av Laetizia. Alla dessa profetsior har varit fullkomligt värdelösa. Jag har fått tillbaka några av mina insatser och då blivit lovad att nu skall hennes spådomar gå i uppfyllelse. Hennes löfte om att dessa spådomar går i uppfyllelse är helt verkningslösa. Allt är en stor bluff. Laetizia är skylldig mig SEK 4000:-. Kan man stämma henne??

#5 Elisabeth Carlsdon on 06.28.18 at 11:19

Harvoxå lagt mycket pengar på hennes utlovade rikedom etc etc .
Har inte sett röken av ngt rl pengar heller . Gar säkert lagt ut 1000:- + till henne . Trött på bluffmakere :(
Hälsning Elisabeth

#6 M on 07.31.18 at 22:13

Jag hade ett helvete att bli av med henne. Hon fick aldrig några pengar av mig och hon skickade aggressivare och aggressivaste email . Rent hotfulla. Mitt liv skulle drabbas av olyckor och skit. Jag letade febrilt efter ”unsuscribre” Jag tryckte på detta dagligen utan resultat. Till sist anmälde jag henne. Jag minns inte hur och var nu. Och jag mejlade henne, men mejlen ”studsade” tillbaka . Det var bara hon som kunde dränka mig- i vad som blev spam , i början tyckte jag det lät lite kul att svepas med i hennes galna fantasiser. Ända tills hon skulle ha massa pengar – till rabatterat pris! Egentligen kostar det så mycket – men jag-jag skulle bara få betala denna lilla summa . Då försvann glädjen och resten av mejlen skummade jag bara. Till slut slutade jag läsa dom helt . Men fullkomligt dränktes .

Tänk. Hon är Din Tillgivne Vän. Hon vaknar mitt i natten för hon fick en syn- om Dig/Mig! Hon var tvungen att genast kliva upp och koka sig lite te. Medan
Hon drack teet, får hon en syn- om Dig! Åååh! Det är härliga nyheter . Och bla bla bla bla bla bla bla. Det jag skrev nu var bara hittepå. Men ni fattar. Det är inte roligt längre , och ännu mindre spännande – efter 111 mejlet.
Man blir förbannad . Anmäler. Försöker bli av med hennes påtvinga mejl. Hon /det/vad fan det är- Artificuell intelligens ? Suger sig fast som en blodigel. Precis som dom som säger att man inte ska ge upp få igen hennes pengar, säger jag-ge inte upp bli av med hennes spammande . Förflytta mejlen till skräp så åker dom kommande dit. Jag tror jag var tvungen byta mejl tlll slut. Men det var det värt ! Se upp med all sån här skit. Ni har allas svar om er själva inom er. Alla människor drabbas av tur och otur ibland . Slå upp närmaste skvallertidning och se att nu är dom gift och nu är dom skild . Thats life. Vi överlever . Och utan någon som L är vi bra mycket lyckligare än vi någonsin kunde förstå.

Leave a Comment