Laetizia – nu har jag fått nog!

Nu vill jag inte längre låta ”Laetizia” ta en massa plats och uppmärksamhet på min blogg – men jag vill att besökare som vill läsa om hennes lurendrejerier ska kunna fortsätta att läsa alla kommentarer om henne. Jag har därför flyttat henne till en egen kategori (”Laetizia & andra bluffar”). Samtidigt har jag tagit bort inläggen om henne från kategorin Universella Hemligheter, som normalt innehåller alla publicerade bloggtexter.

Ni som vill läsa om Laetizia ska alltså klicka på ”Laetizia & andra bluffar” i listan under ”Kategorier” , som du hittar nästan allra högst upp i den högra kolumnen här på bloggen. Vill ni läsa ett par av de lååånga mail som Laetizia skickat mig så hittar ni även dem i högerkolumnen, men nästan allra längst ned,under rubriken ”Sidor”

Jag vill tacka alla som kommenterat och berättat om sina egna erfarenheter av Laetizia och andra bluffar – ni har räddat många från att bli lurade, det kan ni läsa om i kommentarerna!

Fortsätt gärna att kommentera på de tidigare inläggen om Laetizia!

5 comments ↓

#1 Maiken on 01.01.17 at 18:21

Hej Laetizia jag vill ha tillbaka mina pengar som jag har givit dig för du lovade att jag skulle bli rik men det var bara bluff du ville bara komma över mina pengar till din förmån…1300kr vill jag ha tillbaka TACK

#2 kerstin S on 02.20.17 at 16:13

kan hon inte bli åtalad

#3 Linda Andreassen on 03.01.17 at 02:35

Fikk du pengene dine tilbake?

#4 Rolf Larsson on 07.13.17 at 10:43

Hej, jag har varit en trogen kund i ungefär 2 års tid och köpt 14 stycken profetsior av Laetizia. Alla dessa profetsior har varit fullkomligt värdelösa. Jag har fått tillbaka några av mina insatser och då blivit lovad att nu skall hennes spådomar gå i uppfyllelse. Hennes löfte om att dessa spådomar går i uppfyllelse är helt verkningslösa. Allt är en stor bluff. Laetizia är skylldig mig SEK 4000:-. Kan man stämma henne??

#5 Elisabeth Carlsdon on 06.28.18 at 11:19

Harvoxå lagt mycket pengar på hennes utlovade rikedom etc etc .
Har inte sett röken av ngt rl pengar heller . Gar säkert lagt ut 1000:- + till henne . Trött på bluffmakere :(
Hälsning Elisabeth

Leave a Comment