”Öppet Arkiv” – en fyndlåda!

Denna regniga sommar har jag upptäckt SVT:s Öppet Arkiv på Internet, och där har jag hittat mycket sevärt!

Den som gillar deckarserier hittar inte bara flera Wallanderserier, och klurige polisen i Strömstad, och andra äldre deckare. Även många teveklassiker som Markurells i Wadköping, Hemsöborna, Vi hade i alla fall tur med vädret, och Hasse & Tage – och mycket, mycket, mycket mer!

Man kan söka på genrer och program, och olika personer. T ex har jag de senaste dagarna sett första säsongen med Mat-Tina, och när jag sökte på Ingmar Bergman fann jag både filmer av honom och dokumentär om och med honom.

Vill man se litet färskare program dyker man i stället in på SVTplay – men det visste ni väl redan?

2 comments ↓

#1 Kalle Byx on 07.14.16 at 08:44

Behövs fibernät också tyvärr.

#2 Shirouz on 07.31.16 at 12:12

Jag gillar Öppet Arkiv också, har planer på att jag ska se om Huset Silfvercronas gåta med Meta Velander, det gick när jag var barn. Youtube är också bra, jag har hittat mycket dokumentärer där på engelska.

Leave a Comment