”Happy Valley” i Alvesta!

Beställde i förrgår kväll från CDON den första säsongen av ”Happy Valley”, som är den bästa polisserie jag sett, med en tät, spännande story, intressanta och engagerande karaktärer och lysande skådespelare – och nu i eftermiddag kunde jag se att paketet hunnit till Alvesta! Sally Wainwrigt har skrivit manus, och hon kan verkligen skapa karaktärer som är trovärdiga, engagerande och levande. Beställde även första säsongen av ”I mördarens spår”, med Helen Mirren i huvudrollen, och första säsongen (på hela 6 dvd-skivor!) av ”Ally Mc Beal” – alltsammans för bara 227 kr inklusive frakt! Väldigt mycket högkvalitativt tittande för en mycket rimlig summa!

Nu kan jag snart genomlida riktigt räligt höstrusk i många dagar – om bara PostNord sköter sig, vilket man ju dessvärre inte kan räkna med…

2 comments ↓

#1 Ursula S. on 10.05.16 at 17:01

När jag var liten – det var under förra århundradet – delades posten ut både förmiddagar och eftermiddsgar, och dessutom en gång på lördagar. Det var tider, det!

#2 Kalle Byx on 10.08.16 at 08:22

Håller tummarna för höstrusk.

Leave a Comment