Ljusglimt i mörkret och kylan…

Nu har dagslängden ökat med drygt 6 minuter på morgnarna, och 10 minuter på eftermiddagarna, jämfört med för en vecka sedan! (Detta gäller Lund – i Kiruna har solljuset ökat mycket mer, eftersom de stackarna där uppe i norr inte har sett mycket av solen de senaste veckorna…) Solfilmen hittar du på nätet, uppdatetad varje fredag, då den sänts i Aktuellt.
Äntligen kan man börja andas igen!
Och krukväxterna har börjat vakna! Små, små skott visar sig på fuchsiorna, som står ljust men ganska kallt, dock frostfritt. Och pelargonerna ser fina ut – ett par av mina stjärnpelargoner har till och med enstaka blommor:
Fotor_148450264579571
Äntligen är Livet på väg tillbaka!

1 comment so far ↓

#1 Kalle Byx on 01.18.17 at 09:41

Tack för att du påminde.

Leave a Comment