Inte tappa trosorna!

Det har varit ett par härligt soliga, varma dagar här, men jag går klädd i byxor trots det – alla veckor av illamående och uppkastningar undr februari-april har gjort att min kroppsvolym har minskat märkbart. Om jag byter till kjol kommer jag att tappa trosorna!
Det vore minnesvärt i den här stillsamma lilla byn, där inte mycket händer, och jag skulle under decennier bli ihågkommen som ”Ursula, hon som tappade trosorna mitt på Per Bings väg, utanför affären!”
Jag vill inte att en sådan chikan ska bli mitt eftermäle. Har köpt ett par nya, mindre trosor och ska sy in de gamla så snart jag träffar en fungerande symaskin.
Det positiva är att två tunna, hellånga sommarklänningar som jag är mycket förtjust i nu kommer att sitta väldigt snyggt och elegant på mig…

1 comment so far ↓

#1 Kalle Byx on 05.22.17 at 08:16

Håller tummarna för att du springer på en symaskin snart.

Leave a Comment