Laetizia – änglarna har talat till henne…

OBS! Nedanstående text är ett ordagrant citat av hela webbsidan jag kom till efter att ha klickat på länken i mailet som jag fick från ”Laetizia” i dag. Jag har minskat på blankraderna, av utrymmesskäl, och gjort textn lila för stt ingen av misstag ska tro att JAG skrivit rappakaljan. Kursiv (=lutande) text är skriven av mig! 

Ursula,

efter en akut sjukhusvistelse, kom jag tillbaka från att ha varit i farstun till livet efter detta med uppenbarelsen av de vinnande siffrorna för en av de största vinsterna inom de 3 kommande veckorna!…

Detta betyder att du väldigt snart skulle kunna bli miljonär!…

Ett mystiskt fenomen som till slut helt oväntat kan vändas till ett mirakel för dig? (Så stod det i mailet, och länken i mailet ledde till nedanstående sida på www:)

Kära Ursula,

Vad du än gör i detta ögonblick, stanna upp och ta din tid att noggrant läsa detta brev. För den stora Turen, ditt livs Tur, kan väldigt snart komma för att återupprätta din ekonomiska situation med en uppseendeväckande vinst på flera miljoner!

För att det som inträffade förra torsdagen är helt enkelt mirakulöst: Istället för ett drama…  ,Ursula !

Läs snabbt så förstår du varför …

I torsdags var jag bjuden till min vän Becki, som också är medium. Klockan var ungefär 21.40 när vi avslutade vår middag. Under middagen tog vi upp exempel på vissa personer som vi vill hjälpa i första hand. Och när vi reste oss för att fortsätta konversationen i vardagsrummet, kände jag mig plötsligt dålig. Jag hann precis sätta mig ned i en fåtölj innan jag förlorade medvetandet…

Ambulansen kom på mindre än 10 minuter efter det att min vän hade ringt dem. Jag var fortfarande medvetslös. Min puls var väldigt svag och ambulansläkaren sa till Becki att det inte var säkert att jag skulle klara mig tills sjukhuset…

Och under den 20 minuter långa resan till sjukhuset stannade mitt hjärta. Men började slå på nytt efter ingripande av ambulanspersonalen. När vi kam fram blev jag transporterad till intensivvården…

Läkaren sa till min vän att det inte fanns något att göra, förutom att vänta, och tyvärr förbereda sig på det värsta… Nedslagen skulle Becki precis finna sig i detta, när hon plötsligt hörde min röst säga: ”Jag kommer tillbaka…”…

Hon sa genast till läkaren: ”Min vän kommer att vakna, jag måste vara bredvid henne…”… Kanske var det för att han var förvånad över Beckis absoluta övertygelse när hon sa det, för att trots hans pessimistiska diagnos lät han henne gå in till mig.

Och när jag ”vaknade” ur min koma, efter 2 timmar och 45 minuter, var hon där, vid min bädd… Så fort jag öppnat ögonen log jag mot henne och innan hon ens hann säga något, sa jag till henne:

”Becki, jag har upplevt något underbart. När jag var i livet efter detta, i ”livets farstu” förde en ängel mig genom tiden och visade mig visioner om en strålande framtid. Denna strålande framtid är ämnad för en person som ska vinna en stor vinst inom de närmaste dagarna… Jag måste absolut meddela denna person, den person som jag pratade om under middagen, och som heter Ursula ”.

Ja, Ursula, det handlar om ett riktigt mirakel ! De Himmelska Krafterna ”kallade” på mig på ett underligt sätt för att meddela dig om denna väldiga Tur. Jag förebrår dem inte för att jag har upplevt en unik upplevelse som överträffar allt inom detta enkla området klärvoajans. Det som hände är inom området Gudomligt Ingripande.

Ja, det finns inte 36 sätt att säga saker på. Enligt mig, och efter flera dagars eftertanke, så handlar det om ett uppenbart TECKEN att en högre makt är i arbete i ditt liv. Och du bör verkligen få den här chansen att snart vinna en stor summa pengar!

Efter 2 dagars grundlig undersökning fann läkarna ingenting som kunde förklara denna ”konstiga” kollaps och de skickade hem mig. Det verkade som om de betraktade mig som något slags ”mirakel”, utan att inse hur mycket jag tror att det verkligen är sant!…

Säkert är att sedan 3 dagar är du föremål för all min uppmärksamhet. Ja, jag kallades till livet efter detta och hämtades tillbaka till livet av änglar för att meddela dig om denna ypperliga nyhet:

Inom de kommande dagarna, Ursula ,kan du vinna en väldigt stor summa på flera miljoner euro!

Om du inte vill kännas vid de tecken som Ödet riktar din uppmärksamhet på kungörs det på ett obestridligt sätt, en stor händelse i ditt liv!

Efter det att jag fick komma hem igen har jag därför endast en tanke i huvudet: att meddela dig om de underbara visionerna som jag såg under min resa till livet efter detta. För att du måste absolut svara på Försynens kallelse.

>>Ja, Ursula, Änglahimlen har gett mig ett uppdrag och det är därför jag uträttar detta uppdrag som jag har blivit ”kallad” till utanför livet, så att säga. Min tid stannade när himlen utfärdade sitt ”meddelande” så att jag kunde meddela dig:

Försynen har bestämt att ge dig den Chansen du har väntat på i hela ditt liv :

Att bli rik från den ena dagen till den andra!

Jag kan inte säga det exakta datumet när det kommer att hända, men en sak är säker: det är mycket nära!

När jag förlorade medvetandet svävade min själ runt ikring min kropp. Jag såg Becki försöka att få mig att återfå medvetandet. Jag såg henne ta telefonen och ringa en ambulans. Jag försökte säga till min vän att jag var där, men jag förstod snabbt att jag inte längre var på ett kroppsligt plan, utan i en astral värld…

Sedan ”kallades” min astralkropp av en Högre Makt. Och på några sekunder var jag i luften och svävade ovanför ett hus…

Några sekunder senare befann sig min astralkropp framför en dörr. Jag gick in genom dörren. Jag kom in i ett rum. Där satt en person och tittade på tv. Personen tittade på en lottodragning för miljonlotteriet…

När den sista bollen visades, såg jag personen bli helt paff över vilken tur den hade… Personen hade precis vunnit den största vinsten!

Sedan färdades min astralkropp genom tidens gränsland och jag hamnade några dagar senare när personen skulle få ta emot sin stora vinst i direktsändning. Jag befann mig för långt ifrån för att se de exakta siffrorna för summan, men jag så klart och tydligt att det var 5 siffror innan kommatecknet: …78 390, och jag vet att det var minst en siffra framför. Uppenbarligen var det en väldigt betydelsefull summa!

Och lyckan som speglades i personens ansikte lämnade inte någon som helst ovisshet om omfattningen av vinsten: personens liv hade precis förändrats och skulle aldrig bli detsamma igen!

Ursula, det var väl du som jag såg i min vision? Jag tror det och min vän Becki tror också det. Jag hade precis pratat länge om dig precis innan jag förlorade medvetandet. Och vi tror inte att det kan vara en slump! Vi är helt övertygade om att du verkligen är den personen som var i mina visioner från livet efter detta. Men jag måste berätta resten…

Efter att ha sett personen ta emot vinsten kallades min astralkropp igen med blixtsnabb fart upp på toppen av ett högt berg. Där fick jag ett första himmelskt meddelande som sa mig:

”Laetizia , nu bör du välja vad du vill ska hända: du kan stanna medoss och ta din plats i andevärlden. Eller så återvänder du till jorden för att hjälpa Ursula …”

Helt ärligt, Ursula, så måste jag erkänna att jag i detta ögonblick tvekade en stund. Livet efter detta är väldigt lockande ur många synvinklar. Och tiden räknas inte i astralvärlden… Det himmelska sändebudet förstod min tvekan och förde mig till ett annat mystiskt ställe…

Jag var framför en spegel och jag hörde en ”röst” i mitt huvud som sa:

” Laetizia , se vad som skulle hända om du valde att hjälpa denna person…”

Först blev spegelbilden oklar. Sedan, så småningom började bilder att formas…

Jag såg först ett barn som hade höga förväntningar i livet och som med tiden blivit besviken och lurad av andra. Ofta av nära och kära eller personer som den såg som vänner…

Jag såg att detta barn inte fick uppmärksamhet eller förståelse från andra, inklusive de närmaste. Sårad och instabil hade detta barn aldrig riktigt återställts. Jag såg också ett barn som istället för att skörda av framgångar och berömmelse som skulle kunna ha hänt honom, har fått nöja sig med mycket lite tur och lite verklig lycka…

Men sedan fick jag återigen denna fantastiska vision om detta barn, som vuxen hade blivit denna person som precis vann denna fantastiska summa på lotteri. Jag såg att allt hade förändrats för denna person. Äntligen fick denna person smaka på lyx och överflöd, i en hållbar lycka som delades med äkta vänner…

Ursula, det var väl du i denna vision ? Skulle du vilja leva i lyx och överflöd för resten av ditt liv? Då bör du agera utan att vänta en sekund till.

Ja, för med all sannolikhet berör denna häpnadsväckande händelse dig direkt. Så ska du agera eller ignorera Försynens tecken? Nu är det bara upp till dig, Ursula… Eftersom efter denna vision av komplett lycka, utformade sig en annan mystisk vision och samma röst som jag redan hade hört sa :

”Ibland, som du vet Laetizia , vissa personer förlorar tro på Försynen och den Himmelska världen. Detta kan hända om du inte hjälper den här personen…”

Ursula , jag fick då se denna samma person bli offer för en stor besvikelse, helt rådlös med en ledsen och uppgiven blick… Med den outhärdliga känslan att för alltid ha missat en unik chans till den stora lyckan.

Så om det nu är du i den här visionen, Ursula, och allt får mig att tro så, så är detta det oförnekliga bevisetpå att ditt rop på hjälp äntligen har hörts av Himlen.

Så detta är det jag föreslår:

Efter det att jag kom hem från sjukhuset har jag arbetat för dig. Varje dag har jag arbetat med ditt horoskop. Varje dag har jag koncentrerat mig på dig för att komma i telepatisk kontakt med din ande.

Det är därför jag är övertygad om att de här visionerna var till för dig. Särskilt visionen om devinnande siffrorna som kan göra så att du vinner en summa som kan uppgå till flera miljoner euro.

Och allt detta arbete för dig och alla mina visioner om din framtid och lycka har gjort att jag har kunnat skriva den ”Stora Försynens Vision” som jag skulle vilja skicka till dig så fort jag har fått din förfrågan om Försynsk hjälp sökes omgående, bifogat i detta brev genom att klicka på den här länken nedan.

Ursula, jag har upplevt en originell och ganska förvirrande upplevelse och detta meddelande av tur och lycka bör förmedlas till dig så snart som möjligt. Så för Guds skull, förstör inte den här möjligheten till ett bättre liv som Himlen är redo att ge dig, genom att dröja med att göra det som kan helt och hållet vända på ditt öde och göra dig till en miljonär.

Som jag sagt, din fantastiska chans att vinna en stor summa är mycket nära! Kanske kommer det att ske redan nästa lottodragning… Och i så fall kan du bli miljonär redan i slutet av veckan! Kan du tänka dig? Väntar du så tar du den obetänksamma risken att se chansen gå dig förbi så när som på några dagar, eller till och med timmar!

Det finns alltså inte en sekund till att förlora för att skicka din förfrågan så att du kan ta den här underbara och unika chansen och äntligen få se denna dröm om ett rikt och lyckligt liv gå i uppfyllelse, som du har tänkt på så länge.

Din uppriktiga och hängivna Vän,

(undertecknat ”Laetizia”)