Ordkedjan BUGG

Adress hit: http://hemligheter.nu/ordkedjan-bugg/

Detta är sidan för bidrag till Ordkedjan för Bevarandet av Utmönstrade Gamla Godingar – dvs ord som finns med på SAOL’s Utmönstringslistan. Detta skrämmande namn innebär att orden inte ska finnas med i kommande upplagor av Svenska Akademiens OrdLista, som är oumbärlig bl a för alla som spelar Alfapet med SAOL som kompass. Tänk er själva att inte få ord som ”byrålådsmanuskript” och ”lövkojedoft” godkända i Alfapet! Jag tillråder alla Alfapetspelare att även godkänna ord i Utmönstringslistan, om ni vill utöka era ordmöjligheter! ;-)

Så här gör du:
Skriv om precis vad du vill, och använd 3-10 ord ur Utmönstringslistan, och markera dem med fetstil, röd textfärg eller på annat sätt, så att de är tydligt urskiljbara från övriga ord i texten. Undvik svårläst kursiv. Inled din rubrik med ”Ordkedjan BUGG:”
Allra sist i ditt inlägg skriver du en länk hit till ”Ordkedjan BUGG” (se länkadress överst på denna sida) så att alla BUGGare kan hitta varandra. Skriv gärna en kommentar hos andra BUGGare om du gillar deras texter! Skriv gärna ”Ordkedjan BUGG” som tag/sökord också.

Här nedanför finns en Mister Linky-ruta, där du skriver in ditt namn plus länken till ditt nypublicerade inlägg. OBS: länken ska gå direkt till ditt nypublicerade BUGG-inlägg, inte till din bloggs startsida! När du klickat på Enter-knappen ska ditt länkade namn synas ovanför rutan.

Varje månadsskifte lägger jag upp en ny lista, och tillsvidare kör vi med frivilliga teman. Denna omgångs tema är ”Ljuvligt” – men strunta i temat om du inte känner för det!
Jag önskar alla både skriv- och läsglädje!
Lycka till, och skriv nu!