Följ den nya vågen med flexibelt kontor

Det händer mycket nytt och spännande inom både entreprenörs- och företagsvärlden; där allt från nytänkande till andra typer av arbetsplatser växer fram. Det skapar en ny form av företagande och det gäller att hänga med för att inte hamna utanför den här fascinerande utvecklingen.

Bra för både små och större företag

Att byta det traditionella kontorslandskapet mot ett öppet och flexibelt rum där olika aktörer kommer och går, skapar förutsättningar för en helt ny typ av kreativitet och frihet. Du kan till exempel hyra ett tillfälligt kontor på Östermalm och få precis det du söker; det kan vara allt från en enskild kontorsplats till mötesrum och större kontorslokaler, allt utifrån dina specifika behov. Är du enskild företagare men upplever ett behov av folk och rörelse runt dig kan det här vara något för dig, men det är precis lika bra för team som behöver ett enskilt rum men i en kreativ och inspirerande omgivning. Att byta miljö är för många en väldigt positiv upplevelse, speciellt när det finns möjligheter till möten med folk inom andra områden, något som definitivt kan sporra till ännu mer utveckling inom det egna företaget.

Inspireras och motiveras

Att kunna förändra sitt kontorslandskap är ofta något som tillför mycket i ett företag med flera medarbetare, men är även positivt för den enskilde företagaren. Sporras din kreativitet av att ha folk omkring dig kan det definitivt vara värt pengarna att hyra en flexibel kontorsplats; du kan dessutom välja att byta geografiskt område och byggnad då det finns många kontorshotell att välja på numera. Så har du ett företag där det fungerar att kontorsarbeta kan det här vara en väldigt bra input för dig, och även utveckla dig som person. Mår du bra kommer det smitta av sig på ditt företag, och det blir en positiv utvecklingsspiral för er båda. Följ ditt hjärta och din känsla av kontakt med andra, så kan professionella möten på ditt nya kontor vara det som behövs för att både du och ditt företag ska blomstra.