Hitta jobbet i Malmö

Ska du flytta till Malmö? Malmö är en spännande stad i Öresundsregionen där du har möjlighet att jobba inom nästan alla branscher.

Malmö

Malmö är en levande och vital stad i Öresundsregionen. Om du ska flytta till Malmö, eller redan bor i Malmö, har du möjlighet att också söka jobb i Köpenhamn. Tack vare Öresundsbron går det snabbt att ta sig mellan länderna. Andra större städer i närheten är Helsingborg och studentstaden Lund. Det spelar ingen roll om din dröm är att jobba inom restaurang eller bli mikrobiolog – du har kommit till rätt ställe.

Hitta jobbet

Hur du hittar ditt jobb beror naturligtvis på vilken bransch du är i. Det är dock alltid bra att ha kontakter. Om du precis flyttat till Malmö och är villig att ta vilket jobb som helst, så kan du med fördel gå runt bland olika företag och presentera dig. Att bara skicka ett CV via mejlen gör dig endimensionell, och du är bara en bland hundratals andra. Genom att knacka på, presentera dig, så blir du ett ansikte. Det är heller inte alla företag som lägger upp annonser på platsbanken eller på någon annan jobbsajt, utan föredrar att få människor som andra har rekommenderat. Glöm inte att ta med ditt CV när du går runt och söker jobb.